gitarcisavas sanirim tüleri doşardan getirtmekten baska yolun yok. 4 yıl iyi bile dayanmışlar. www.watfordvalves.com a bir bak
gitarcisavas demiş ki:Triaxis de program/channel kisminda (soldan 2. cift digit ekranin alti) pgm/ch tusuna basarak hangi kanalda oldugunu kontrol et. Genellikle 01 nolu midi kanalina eslestiriliyor cihazlar. Boyle bir durumda 01 disinda bir kanaldan midi cihazlari gormiycektir. Bunun disinda, kontrol eden midi cihaz uzerindende ayni kanala es oldugunu kontrol etmek gerekir. Midi baglanti seklini ve sirani cihazlar ile birlikte yazarsan kablolar ile ilgili bir sorun olup olmadigi konusunda da fikir yurutulebilir. (midi thru kullanimi gibi durumlar icin)
Bu arada benim de bir sorum olacak. Triaxis'in tuplerinin bittigi gibi bir hisse kapildim, oldukca uzun suredir kullaniyorum (yaklasik 4 yil ve gun ici 5-10 saat arasi acik olacak sekilde) Bu surede tuplerin mutlaka bitecegini soyledi. Akustik tonlarda tam temiz ses alamama seklinde etkisi gorulebilecegini de soyledi. Psikolojik olarak ta olabilir fakat artik tonlarla ilgili sorunum varmis gibi geliyor. Kisacasi Triaxis'in tuplerini nerden, nasil kaca degistiririz? Fikri olanlardan yardim bekliyorum.
Savas.
kabaca demiş ki:Merhaba. Triaxisi olan arkadaşlarla burdan konuşalım kullanım izlenimlerimiz ve önerilerimizi. Ben g-force ile kullanıyorum. BBE sonic maximizerim de var ama daha bağlantıları yapmadım. ADA Mp-1 ile kıyaslayan arkadaşlar oldu mu acaba?Controller olarak da grondcontrol pro ve rocktron alla access deneyen birileri varsa izlenimlerini duymak isterim.
Ayrıca Türkiyede mesaboogie 2x12 yada 4x12 satan yada getirebilen bir yer yada kişi var mı?
Slaytanic demiş ki:BBE 'nin ev kullanıcısı için bir artısı var mı? fark anlaşılabiliyor mu normal hacimdeki bir odada?