Hocam çok iyi olur tonunu en çok merak ettiğim amfilerden özellikle şu lamba seçenekleri falan hoş bir detay
Lamba seçenekleri tona baya etki yapıyor. 6v6 ile metal çalmak çok zevk verirken clean tonlarında El34 falan güzel oluyor. O TVP yi kapatınca tonlar bence kötü yönde etkileniyor. Bu arada amfi 12 kilo ve küçük değil, taşınabilirliği az.
Amfinin üstünde bir çok efekt var.
Reverb room, hall, spring plate...
Delay linear, analogue, tape ve multi...
Modulation ise phaser, flanger, chorus ve tremolo şeklinde. Aynı anda üç efekt kullanılabiliyor ve tap tempo var.
İSF sayesinde Amerikan- İngiliz tonu arasında geçiş yapılabiliyor.
Footswitch girişi var
🙂
Voice kısmında clean warm, clean bright, crunch, super crunch, od1 ve od2 var. Guns N Roses in bir parçasını super crunch da gayet çaldım, overdrive seviyesi yeterli bence.
15 watt fakat TVP sayesinde 25 watt olarak çalışıyor.
Stero teknolojisi var. Ne demek bilmiyorum ama söylemek isterim
😀
Yazılım ile noise gate off, medium ve high olarak ayarlanabiliyor. Amfinin dip gürültüsü az.
Usb kablosu ile kayıt alınabiliyor.
Dışı deri kaplı oldukça hoş ama mükemmel bir işçiliği yok. Tavsiye ederim. Midd dışında ton ayarlamada sıkıntı olmaz. Mid seviyesini yazılımdan ayarlayabilirsin.