Ze_uS demiş ki:neck-thru olayı açılmısken sormak istiyorum...
Neden Fender Neck-Thru bir strat yada tele üretmedı hiç? yada bildigim kadarıyla fender'in neck-thru gitarı Yok...
bunun sebebi şirket politikasımıdır yoksa adamlar sevmıyormu bunu🙂 neden acaba?
geyik olarak algılanmayıp bilen kişiler tarafından ciddeye alınırsa sevinirim...
Ciddi anlamda uzuun süredir aklımda olan bir sorudur bu
Teşekkürler
Acaba olay bu değil de ses karakteri olabilir mi?Ozzfish demiş ki:Bence Fender şöyle bir mantığa sahip olabilir ömürlük gitar satıyor ve ilerde sap olsun gövde olsun gitarınızın başına bişey gelirse aynı parçalarla kolaylıkla değiştirip tekrar işinizi görebiliyorsunuz. Fakat neckthru bir gitar ekstra özen istiyor bikere kırdınızmı yamulttunuzmu olay eski tadını vermeyebilir. Düşünceleri bu diye düşünüyorum.
Ayrıca Fenderde customshop neckthrular var diye biliyorum
janmoreye demiş ki:Acaba olay bu değil de ses karakteri olabilir mi?Ozzfish demiş ki:Bence Fender şöyle bir mantığa sahip olabilir ömürlük gitar satıyor ve ilerde sap olsun gövde olsun gitarınızın başına bişey gelirse aynı parçalarla kolaylıkla değiştirip tekrar işinizi görebiliyorsunuz. Fakat neckthru bir gitar ekstra özen istiyor bikere kırdınızmı yamulttunuzmu olay eski tadını vermeyebilir. Düşünceleri bu diye düşünüyorum.
Ayrıca Fenderde customshop neckthrular var diye biliyorum
Ze_uS demiş ki:neck-thru olayı açılmısken sormak istiyorum...
Neden Fender Neck-Thru bir strat yada tele üretmedı hiç? yada bildigim kadarıyla fender'in neck-thru gitarı Yok...
bunun sebebi şirket politikasımıdır yoksa adamlar sevmıyormu bunu🙂 neden acaba?
geyik olarak algılanmayıp bilen kişiler tarafından ciddeye alınırsa sevinirim...
Ciddi anlamda uzuun süredir aklımda olan bir sorudur bu
Teşekkürler