S
spethe
emre..! ne zaman geliyor yeni besteler 🙁 bekliyorum walla 4 gözle ayrıca bassçı arıyordunuz bildiğim kadarıyla bulabildiniz mi=? ruhsuz kadını sevdirip kaçmak yok emre bey :twisted:
AnyDreams demiş ki:istanbulda bır konserınız olursa kı foruma yazarsınız bende bılgılenırım bu konuda yanı ıstanbula gelmek konusunda bıraz serı olun yada konser verdınız mı bılmıyorum ama yakın bı tarıhden versenız cok ıı olur sızı canlı dınleme fırsatını yakalamıs olurum yıne soyluyorum bestelerınız bu denlı guzel ve hakkını vermısse onunuzde hıc bı engel yok... tebrıklerr =)
yetkin demiş ki:13 mayısta yolcuda düzenlenmesi planlanan konserde çalmak isterseniz özel mesajla bnmle iletişime geçin 😉
EmilioDeCarro demiş ki:Pyracantha yeni bassçısını bulmuştur.MERT ÖZTOP yeni bassçımızdır.Aramıza hoşgeldin Mert.Dileriz uzun seneler beraber Pyracantha adı altında güzel işler başarırız...
bidiless demiş ki:Mert'e hoşgeldin diyelim efendim,çok sevindim gerçekten,hayırlı olsun 🙂
Yeni besteleri de sabırsızlıkla bekliyoruz,dönün artık sahnelere de mutlu olalım 😀
Başarılarınızın devamı dileklerimle=)
Lacey demiş ki:vaay sonunda bassçı da bulundu : demek ki yeni pyracantha şarkıları ve coverları yakında 😉