- Konu Sahibi Konu Sahibi
şarkınızı dinledim abi süper olmuş daha bundan iyisi şamda kayısı 🙂 helal size sağolun destekleriniz için yeni besteleri bende sana yollarım sende bi dinlersin Pyracantha'dan Desibel'e sevgiler SAYGILAR ...
Lacey demiş ki:vay bee SS '07de "Ruhsuz Kadın" yarışacak demek ?? Arkandayız Pyracantha ! 😀
infradark_lead_guitarss demiş ki:ya bişey sölicem arkadaşlar şarkinizi daha yeni dinledim ama sanki kargonun "arabic fahişe" isimli şarkisiyla tek farki sözleri we birkaç yeri gibi geldi .. başarilar..
AnyDreams demiş ki:i$te bizde bunu bekliorduk... =)
AnyDreams demiş ki:gelmezyımm =)
vokalınızın sesı sızın ensturmana hakımıyetınız en azından ruhsuz kadındakı ruhunuz gercekten albumu olan bırcok grupdan ıyısınız fınaller sonrasında konserlerınıze devam etmenıze sevındım umarım oss sonrasında ankaraya geldıgımde bı konserınıze katılırım kımbılır onun oncesınde sız gelırsınız ıstanbula huzurla kalın dıledıgınız hersey sızlerle olsun... =) bu arada grubun adıda cok farklı bısıymıss vıkıpedıadan orendım tomurcuklu kucuk kırmızı seyler guzellermıs ; ates dikeniii...
hoşçakalın... =)
canakiyancanawar demiş ki:adamım bilgilerimi eklediğin için teşekkür ederim...
EmilioDeCarro demiş ki:AnyDreams demiş ki:gelmezyımm =)
vokalınızın sesı sızın ensturmana hakımıyetınız en azından ruhsuz kadındakı ruhunuz gercekten albumu olan bırcok grupdan ıyısınız fınaller sonrasında konserlerınıze devam etmenıze sevındım umarım oss sonrasında ankaraya geldıgımde bı konserınıze katılırım kımbılır onun oncesınde sız gelırsınız ıstanbula huzurla kalın dıledıgınız hersey sızlerle olsun... =) bu arada grubun adıda cok farklı bısıymıss vıkıpedıadan orendım tomurcuklu kucuk kırmızı seyler guzellermıs ; ates dikeniii...
hoşçakalın... =)
teşekkür ediyoruz herşey için tekrar ve tekrar sınavında başarılar dileriz istanbulda yada ankarada konserimiz olursa gelirsen çok seviniriz görüşmek dileğiyle ...
Lacey demiş ki:peki yeni parçalar hazır olunca indirebilicez di mi ?