Ogün Sanlısoy

müzik tarzı oldukça hoşuma gitmekle beraber o gün albümündeki tarz harmanlaması da gayet hoşuma gitmiştir. ancak şu klibi ilk kez kral tv de yayınlama olayı olmasaydı iyi olurdu. bilmiyorum belki yapımcı vs nin işidir ama ilk kez yüxexeste izlemeyi tercih ederdim.

mersinden_ersin demiş ki:
müzik tarzı oldukça hoşuma gitmekle beraber o gün albümündeki tarz harmanlaması da gayet hoşuma gitmiştir. ancak şu klibi ilk kez kral tv de yayınlama olayı olmasaydı iyi olurdu. bilmiyorum belki yapımcı vs nin işidir ama ilk kez yüxexeste izlemeyi tercih ederdim.
haklısın dstm bende ilk olarak hatta sadece matal ve rock programlarında izlemek isterdim ama kralda izledim.pentagramın bir klibini bile gece saat 03:00 da tatlıses ve flash tv de izledim.bu kadar enterasan bi durumla karşı karşıyayız ama yapacak bişeyde yok aslında.bi şekilde izlenmesi gerekiyo bu kliplerin ve klipler istemediğimiz kanallarda dönüyo.bunu durdurmak imkansız.

-GUITARIST- demiş ki:
mersinden_ersin demiş ki:
haklısın dstm bende ilk olarak hatta sadece matal ve rock programlarında izlemek isterdim ama kralda izledim.pentagramın bir klibini bile gece saat 03:00 da tatlıses ve flash tv de izledim.bu kadar enterasan bi durumla karşı karşıyayız ama yapacak bişeyde yok aslında.bi şekilde izlenmesi gerekiyo bu kliplerin ve klipler istemediğimiz kanallarda dönüyo.bunu durdurmak imkansız.

aslında cidden takılmamak gerekiyor, bu bizim kalitemizin düşmesini göstermez, onlara kalitelinin ne olduğunu gösterir sonuçta. ama yine de ilk prömiyer olmamalıydı kralda,
not:bir i tatlısas ve kralda bende gördüm.ayrıca yavuz çetinin ölüm yıldönümü civarlarında kliplerini gösteriyorlar geceleri, dikkatimi çekti

hakikikertenkele demiş ki:
tam saatinde yayınladılar klibi... geçtiğimiz hafta klibi izlediğimde editlenmesini beklediğim bir kare vardı kesilmemiş hayret...

televizyonlarda uzun süre dönmesi dileği ile

yoksa sende mi ilk kez kralda izledin😀 tam saatinde yayınlanmaması 10 dk gecikmesi için çok dua ettim(tenefüse denkgelmesi için) olmadı😀

bu arada klipte ufo mudur nedir ısıtıcı bişeyleri neden koymuşlar anlamadım, acaba reklam falan mı aldılar?

not:arka arkaya yazdığımın farkındayım, özr dilerim

ogunkolik demiş ki:
An itibariyle tüm albümü dinlemiş bulunmaktayım 😆 . Helal hakkaten. KORKMA ve O GÜN tadında ama daha sağlam olmuş. 41 kere maşallah!!!. 😀 bu albüm de OGÜNÜ BEÐENMEYİP POPÇU DİYENLERE KAPAK HATTA TENCERE TAVA FLN OLSUN...BAŞKA YORUMA DA GEREK YOK.....

Ogün pop yapıyorsa Bülent Ersoy'da black metal yapıyor... 😆 😆 😆 Bunu söyleyenlere verilecek en güzel cevap bu bence NOKTA

mersinden_ersin farkında mısın bilmiyorum ama meşhur oldun sanırım azcık. yüxexes e attığın maili hatırlıyorum. KORKMA yı bulamamışsın sanırım .bundan yakınan bir mail atmıştın. ersin mersin falan diye gülmüşlerdi 🙂 . korkmaya en kısa zamanda ulaşman dileğimle 🙂

savulun ogün geliyor ey ahali 🙂

muhteşem parçalar, harika bir ses ve bilmece adlı parçaya çekilen klipte acayip karizma ogün, saçlar çok yakışmış , kendimi ona bakmaktan alamıyorum 🙂 süper ya tebrikler ...

db demiş ki:
savulun ogün geliyor ey ahali 🙂

muhteşem parçalar, harika bir ses ve bilmece adlı parçaya çekilen klipte acayip karizma ogün, saçlar çok yakışmış , kendimi ona bakmaktan alamıyorum 🙂 süper ya tebrikler ...

evet çok farklı bi ogün 😉

ogünü severdi mm bu albümle daha çok sevdim 🙂

ogün iyi bi yolda ve pop kültüründe olduğunu belirtmek son derece yanlış bi yorum.çünkü ogünün müzik geçmişini herkes bilir ne tarz müzik yaptığını.bunun için gereksiz yorumlar yapılmamalı

albüm çıkmadı ama , korsan aldı yürüdü..nasıl birşey bu ya..albüm çıkmadan korsanı çıkıyosa şirkette bir sorun var demektir..nasıl böyle stratejik bir hata yapabilirler..full albüm linkleri elden ele dolaşıyor..bari albüm çıksaydı yaa.. 😀

ogün adlı berbat bir albümden sonra galiba artık bazı şeyler yerine oturuyor....
zira klibi syrettim bilmece adlı parçayı oldukça beğendim ...
hakikatten şaşırdım ogün sanlısoydan beklemezdim açıkçası böyle bir parçayı helal olsun valla 😉
albümün diğer şarkıları dinlemedim daha ama tahminim iyi olacağından yana çünkü bilmece hakikaten farklı olmuş ....
dalbümü dinleyince diğer şarkılardan da konuşuruz...

Geri