ya hakikaten sahane bi adam su ogün ya!uzun saçli halini baslarda begenmemistim ama zamanla alisiyor insan.hatta yakistigini bile söyleyebilirim 😀
haklısın dstm bende ilk olarak hatta sadece matal ve rock programlarında izlemek isterdim ama kralda izledim.pentagramın bir klibini bile gece saat 03:00 da tatlıses ve flash tv de izledim.bu kadar enterasan bi durumla karşı karşıyayız ama yapacak bişeyde yok aslında.bi şekilde izlenmesi gerekiyo bu kliplerin ve klipler istemediğimiz kanallarda dönüyo.bunu durdurmak imkansız.mersinden_ersin demiş ki:müzik tarzı oldukça hoşuma gitmekle beraber o gün albümündeki tarz harmanlaması da gayet hoşuma gitmiştir. ancak şu klibi ilk kez kral tv de yayınlama olayı olmasaydı iyi olurdu. bilmiyorum belki yapımcı vs nin işidir ama ilk kez yüxexeste izlemeyi tercih ederdim.
-GUITARIST- demiş ki:haklısın dstm bende ilk olarak hatta sadece matal ve rock programlarında izlemek isterdim ama kralda izledim.pentagramın bir klibini bile gece saat 03:00 da tatlıses ve flash tv de izledim.bu kadar enterasan bi durumla karşı karşıyayız ama yapacak bişeyde yok aslında.bi şekilde izlenmesi gerekiyo bu kliplerin ve klipler istemediğimiz kanallarda dönüyo.bunu durdurmak imkansız.mersinden_ersin demiş ki:müzik tarzı oldukça hoşuma gitmekle beraber o gün albümündeki tarz harmanlaması da gayet hoşuma gitmiştir. ancak şu klibi ilk kez kral tv de yayınlama olayı olmasaydı iyi olurdu. bilmiyorum belki yapımcı vs nin işidir ama ilk kez yüxexeste izlemeyi tercih ederdim.
hakikikertenkele demiş ki:tam saatinde yayınladılar klibi... geçtiğimiz hafta klibi izlediğimde editlenmesini beklediğim bir kare vardı kesilmemiş hayret...
televizyonlarda uzun süre dönmesi dileği ile
ogunkolik demiş ki:An itibariyle tüm albümü dinlemiş bulunmaktayım 😆 . Helal hakkaten. KORKMA ve O GÜN tadında ama daha sağlam olmuş. 41 kere maşallah!!!. 😀 bu albüm de OGÜNÜ BEÐENMEYİP POPÇU DİYENLERE KAPAK HATTA TENCERE TAVA FLN OLSUN...BAŞKA YORUMA DA GEREK YOK.....
db demiş ki:savulun ogün geliyor ey ahali 🙂
muhteşem parçalar, harika bir ses ve bilmece adlı parçaya çekilen klipte acayip karizma ogün, saçlar çok yakışmış , kendimi ona bakmaktan alamıyorum 🙂 süper ya tebrikler ...