O GÜN albümü de iyiydi be,bu kadar sert olma.
ne bileyim biraz kalıplardaydı sanki :? aynı türkü motifleri falan ben sevmemiştim...pentagramurat demiş ki:O GÜN albümü de iyiydi be,bu kadar sert olma.
kendi fikrim hem o gün hem korkma nın üç tadında olduğudur. geçmiş albümlerine kesinlikle laf söylenmemesi gerekir. tarz aynıdır. olaylara yaklaşımı aynıdır. hem yaşından hem de yaşadıklarından ötürü belki de sertleşme belirginleşmiş ve grupta çalışan arkadaşların daha yetenekli olması belki de albümü kusursuz görmemizi sağlamıştır.ama diğer albüleri de aynı güzelliktedir.kaçınız O GÜN albümünden DÜŞMEZ KALKMAZ,SANA DEDİM,KENDİNE GEL i ve KORKMA dan BAŞKOYDUK,TETİKÇİ,OL ÖL,BÖYLEYİZ,KORKMA şarkılarını dinledi. olumsuz eleştiri yapan arkadaşlar hani kalıpların dışına çıkmadı diyenler bence bu bahsettiğim şarkıları dinlesinler. sonra kalıbın dışına mı çıkmış yoksa kalıbın zaten dışındaydı da alanı mı genişletmiş daha iyi anlayacaklar... SAYGILAR..krenk demiş ki:ne bileyim biraz kalıplardaydı sanki :? aynı türkü motifleri falan ben sevmemiştim...pentagramurat demiş ki:O GÜN albümü de iyiydi be,bu kadar sert olma.
krenk demiş ki:ne bileyim biraz kalıplardaydı sanki :? aynı türkü motifleri falan ben sevmemiştim...pentagramurat demiş ki:O GÜN albümü de iyiydi be,bu kadar sert olma.
ogunkolik demiş ki:kendi fikrim hem o gün hem korkma nın üç tadında olduğudur. geçmiş albümlerine kesinlikle laf söylenmemesi gerekir. tarz aynıdır. olaylara yaklaşımı aynıdır. hem yaşından hem de yaşadıklarından ötürü belki de sertleşme belirginleşmiş ve grupta çalışan arkadaşların daha yetenekli olması belki de albümü kusursuz görmemizi sağlamıştır.ama diğer albüleri de aynı güzelliktedir.kaçınız O GÜN albümünden DÜŞMEZ KALKMAZ,SANA DEDİM,KENDİNE GEL i ve KORKMA dan BAŞKOYDUK,TETİKÇİ,OL ÖL,BÖYLEYİZ,KORKMA şarkılarını dinledi. olumsuz eleştiri yapan arkadaşlar hani kalıpların dışına çıkmadı diyenler bence bu bahsettiğim şarkıları dinlesinler. sonra kalıbın dışına mı çıkmış yoksa kalıbın zaten dışındaydı da alanı mı genişletmiş daha iyi anlayacaklar... SAYGILAR..krenk demiş ki:ne bileyim biraz kalıplardaydı sanki :? aynı türkü motifleri falan ben sevmemiştim...pentagramurat demiş ki:O GÜN albümü de iyiydi be,bu kadar sert olma.
bu ne şimdi.... ne güzel giderkenonur6 demiş ki:albümü göndein be abi bizde dinliyelim
Pus demiş ki:Arkadaşlar siz ne düşündünüz bilmiyoum ama eleştiri yapmak için değil sadece herşey daha ii olsun die. Bu albüm kapağında profil resim var ogün sanlısoyun. Çok kötü görünmüyor mu? sahne şovları herşeyi ile olmalı gibi geliyor.