crazymuge demiş ki:hadi beni güldür biran önce çıksa yaa..gerçi izledik azını süper klip ama...off ya benim işim çok zor 😢 kral a kaldık umarım bilmeceye yapmış oldukları iğrençliği bu şarkıyada yapmazlar :evil:
deryakulahci demiş ki:crazymuge demiş ki:hadi beni güldür biran önce çıksa yaa..gerçi izledik azını süper klip ama...off ya benim işim çok zor 😢 kral a kaldık umarım bilmeceye yapmış oldukları iğrençliği bu şarkıyada yapmazlar :evil:
Evet bilmeceye haksızlık yapıldı Kral tv müzik kanalından herşey beklenir..
Ayrıca klip ne zaman yayına girdi :roll: Hiç birşeyden haberimiz olmuyor 😢
aysu_ demiş ki:klip yayına girmedi, yanıltmayalım lütfen.
yanlıs anlayan sensin galiba 😛 aysu iyi niyetle yaklasmıs ama : ))deryakulahci demiş ki:aysu_ demiş ki:klip yayına girmedi, yanıltmayalım lütfen.
Burada kimse kimseyi yanıltmak niyetinde değil,ortada yanlış anlaşılma oldu saolsun crazymuge bir açıklama getirdi teşekkürler..
en iyisi ogundu ya hemde saat 3:15 te falan çıktı ona ragmen gece gece superdiaysu_ demiş ki:blue jean - ağustos sayısında Ogün'ün Zeytinli RockFest. hakkında konser kritiğini verilmiş. performansının çok iyi olduğu söylenmiş..
crazymuge demiş ki:hadi beni güldür biran önce çıksa yaa..gerçi izledik azını süper klip ama...off ya benim işim çok zor 😢 kral a kaldık umarım bilmeceye yapmış oldukları iğrençliği bu şarkıyada yapmazlar :evil: