Ogün Sanlısoy'u " saydım " adlı parçasıyla ilk defa dinleme olanağı buldum , daha sonra "pencere" vs ... o yıl ( 2004 ) içersinde türk rock müziğinin önemli müzisyenleri de albümleri piyasaya çıkmıştı ... ör : haluk levent , kıraç , murat kekilli vs . bu albümlerin hepsini dinledim ama ogün'ün albümünü bunların arasında bambaşkaydı , gerek sözler gerek müzik altyapısı vb . o kadar sağlam ki . benim için bu müzikte 1 numara olan teoman'ın albümü bile bu kadar hoşuma gitmemişti ( en güzel hikayem ) . teomanın albümünden de güzel bi albümdü ( sözler hariç tabi 🙂 teonun sözlerini tek geçerim ) 2004 yılının en güzel albümüydü kanımca ; çünkü TÜM şarkılar çok sağlamdı belli ki çok üzerlerinde durulmuş büyük bi titizlikle , e bir de hatsafada olan bi yetenek de mevcut potansiyelinde ...
Gel gelelim 2006 yılına ...
Bilindiği üzere 2006 yılında da 3. solo albümü olan "üç" adlı albümü piyasaya sürdü ve şarkıları dinlediğimde yine aynı fikirlerin yelleri esti beynimde ... ogün sanlısoy günden güne başarı grafiğini arttırıyor ve kanımca rock müziğin 1 numarasına aday ... çünkü bu işi çok biliyor eğer böyle devam ederse ogün sanlısoy'un zirveden ineceğini hiç sanmıyorum ve ogün sanlısoy'un vasat bi albüm çıkartacağına da artık inanmıyorum bence tüm albümleri güzel olacaktır ; çünkü bu işi çok iyi biliyor ... bunu çok iyi yansıtıyor ...