overdose & chilekesh konserinin ilk kritiğini ben yapmak istedim..
bu gece barfly yaklaşık %90 kapasiteyle çalıştı. çoğunluk chilekesh için gelmişti ancak overdose sahneye çıktı ve chilekesh beklentisini yerle bir etti diyebilirim.muhteşem overdose performansının ardından chilekesh yavan kaldı gibi. chilekesh çok iyi bir grup. overdose dan daha deneyimliler ve bu işi biliyorlar. ancak her nedense bu gece chilekesh gecesi değil overdose gecesi oldu. belki de o amatörlüğün verdiği heyecan birikimi bu gece patladı. overdose gelenleri ısıttı, hareketlendirdi ve azdırdı. patlamaya hazır olan seyirciler (hatta overdose sahnedeyken bile kendinden geçenler oldu) chilekesh in sahne almasıyla tamamen azıttılar ve verdikleri paranın karşılığını fazlasıyla aldılar. [[bu arada chilekesh in"bile bile ölmek zor geliyor" parçası(adını bilmiyorum) acaip hoşuma gitti. önceden limonda da dinlemiştim ama bu sefer daha bi başka çaldılar gibi. ne de olsa tecrübe sahibi bir grup artık.]] chilekesh in eksikleri yoktu ama overdose un fazlasıyla fazlası vardı ve bu yüzden de overdose öne çıkan grup oldu. kısacası bu gece overdose EN oldu ve bence bunun en önemli sebebi de önceden hazırladıkları playlistteki parçaların yerlerini seyircinin durumuna göre anlık karar vererek değiştirip çalmalarıydı. overdose, ankaradaki büyük konserlerde alt grupluk yapacak en sağlam grup haline geldi. artık sırada yarışmalar , beste(en önemlisi) çalışmaları ve bir hafta sonraki manga konserine sıra geldi. kolay gelsin...