OverDose (Hard-Core / Nu-Metal) - Ankara

canısı:yorumların için teşekkür ederim.kayıt hakkındaki düşüncelerine kısmen katılıyoruz başarılı bir kayıt olmadığını düşünüyoruz bizde.yeni kayıtlar inşallah çok daha iyi olacak.
tretorian:yorumların için çok sağol.barfly da çok eğleniyoruz çalarken.hergün daha kalabalık oluyor her zaman bekleriz maaile 😀
hürmetler

www.overdose.net

Web sayfası çalışmalarına başladık. en kısa zamanda ziyarete açık hale gelecek. bu forumu olduğu gibi oraya taşıyacağız. yardımcı olmak isteyenler ellerindeki overdose materyallerini [email protected] a gönderebilirler. www.overdose.net

umarım bir gün benim de değerim bilinir :kaydim

bütün overdose tayfasına slmlar...sizi uzun zaman sonra geçen perşembe barflyda izledm...tek kelimeyle süperdiniz... :taptim sanırım şu anda ankarada bu tarz canlı müzik yapan tek grup sizsiniz,yani bu açıdan overdosun kıymetinin bilinmesi lasım🙂..bu arada geçen sizden disturbedtan bişeler çalmanızı istemiştik..o da gerçekleşirde bizde hep beraber eski günlere döneriz artık :metal :metal :metal ...hepinize albüm yolunda başarılar..🙂saygılar..

yorumlarınız için çok teşekkür ederiz geldip izlediğiniz için ayrıca teşekkürler. bu perşembe olmasada haftaya kesinlikle disturb yapıcaz. hepinizi bekleriz hoplamaya zıplamaya 😀

yorumlar için çok teşekkür ederiz.
bu perşembe(yarın) ve her perşembe 21:00 da barfly dayız.
ayrıca 8 ocak cumartesi çilekeş ile birlikte barfly dayız
ayrıca 15 ocak cumartesi manga ile birlikte barfly dayız
maaile bekleriz 😀

kayıt işi artık önümüzde iyi olacak inşallah bundan sonra 🙂 fantaya göndermek için çok aceleye gelmişti neyse kısmet artık 🙂
konserler olsun iyi olur.sende gel ama en azından birine tırık 😀

kayıt nerdeyse 1 yıl evvel alelacela yapıldı canım kardeşim vokaller konusunda haklısın... ama geçen zaman içinde bu konu üzerine bayaa bi geliştirdik kendimizi (konserlere geldin işte) o zamanki ses mevcut değil şu anda 😀😀 neyse bugün ve cumartesi herkesi bekliyoruz Bar Fly a....

Sizi saklıkent de dınlemıstım ve tabı bırde kayıtta.. kendınızı ınanılmaz gelıstırmıssınız.. calısmakla oluyor tabı hersey…. Kucuk aksaklıklar vardı tabı ama butun olarak cok basarılıydı .. ınanılamaz keyıf aldım … basarılar overdose..🙂

dün gelen herkese çok teşekkürler programı 3 e bölmüştük ilk bölümde yeni şarkılar ve ısınma bölümü olduğundan biraz aksaklık yaşadık şarkılarda kusura bakmayın ama 2. ve 3. bölümde bizi izleyen olduysa eminim yerinde duramamıştır (zaten ordaki herkes ayaktaydı 😀😀 ) inanılmaz eylendik ben böyle gece geçirmedim vallaa 😀 heryerim ağrıyo ayrıca BarFly dj i çağrıyla beraber misket oynamak da süperdi (ama yaptığı koployuda ödeticem ona) 😀😀😀 cumarteside çilekeşle beraberiz coşalım coşturalım :metal :metal :metal :metal :metal

overdose & chilekesh konserinin ilk kritiğini ben yapmak istedim..
bu gece barfly yaklaşık %90 kapasiteyle çalıştı. çoğunluk chilekesh için gelmişti ancak overdose sahneye çıktı ve chilekesh beklentisini yerle bir etti diyebilirim.muhteşem overdose performansının ardından chilekesh yavan kaldı gibi. chilekesh çok iyi bir grup. overdose dan daha deneyimliler ve bu işi biliyorlar. ancak her nedense bu gece chilekesh gecesi değil overdose gecesi oldu. belki de o amatörlüğün verdiği heyecan birikimi bu gece patladı. overdose gelenleri ısıttı, hareketlendirdi ve azdırdı. patlamaya hazır olan seyirciler (hatta overdose sahnedeyken bile kendinden geçenler oldu) chilekesh in sahne almasıyla tamamen azıttılar ve verdikleri paranın karşılığını fazlasıyla aldılar. [[bu arada chilekesh in"bile bile ölmek zor geliyor" parçası(adını bilmiyorum) acaip hoşuma gitti. önceden limonda da dinlemiştim ama bu sefer daha bi başka çaldılar gibi. ne de olsa tecrübe sahibi bir grup artık.]] chilekesh in eksikleri yoktu ama overdose un fazlasıyla fazlası vardı ve bu yüzden de overdose öne çıkan grup oldu. kısacası bu gece overdose EN oldu ve bence bunun en önemli sebebi de önceden hazırladıkları playlistteki parçaların yerlerini seyircinin durumuna göre anlık karar vererek değiştirip çalmalarıydı. overdose, ankaradaki büyük konserlerde alt grupluk yapacak en sağlam grup haline geldi. artık sırada yarışmalar , beste(en önemlisi) çalışmaları ve bir hafta sonraki manga konserine sıra geldi. kolay gelsin...

gerçekten çok iyiydi..
özellikle hikmet çok teşekkürler cidden ne diym bilmemem:}yarım saat..uğraş..çaba..sonuç..çanta..kadife;p nası böle bi uğraş verilir insanların çantasını şuyunu buyunu bulayım diye..melek;p
çok sevgiler overdose.. 😉

valla gelen gelmeyen herkeze çok teşekkür ederim.çilekeş e de ayrıca teşekkür ederim çok güzel bir konserdi.çok eğlendik ok yorulduk grup olarak inşallah herkezde bizim gibi düşünüyordur.hürmetler 😀

güzel bir gece oldu herkes için.hem sahne alan gruplar hem de seğirciler çok eğlendi bence.hiç bu kadarını beklemiyordum,sadece içmek için ordaydım ama atmosfer o kadar etkiledi ki kalmaya karar verdik.iyiki de kalmışız.overdose'u ilk defa izledim ve bir core grubu olarak beğendim.insanların nabzını ii yokluyorlar.yalnız gitar arka planda kalıyordu coşkun riff'lerde,olsun!tebrikler ve başarılarınızın devamı.

tr

dün gerçekten herşey güzeldi gerçi sistemden kaynaklanan aksaklı vardı ilk bölümde heralde bassı pek fazla alamadık ama sahne olarak yakışan bi grupsunuz ve en önemlisi sizde eğleniyorsunuz bizde eğleniyoruz..devvamı diler umarım bizde tekrar sizle çıkarız tribal enfk
buarada onura tşk ederim 🙂

Konser inanılmazdı tebrik ediyorum sevgili grup elemanlarını..tek şey söyleyim; vücudumdaki bilimum tüyler diken diken oldu siz sahnedeyken 😉 daha iyileri de olucak...
d.n: ceterisparibus, OverDose konseri için tabiki 😆 😆

arkadaşlar gelen dinleyen seven ve coşan herkese çok teşekkür ederiz ben bile sahnede bi ara şarkı söyliyemiyeceğimi sandım çünkü ziplamaktan nefes nefeseydim tamam dedim buaya kadarmış bittik 😀😀😀 allahtan olmadı böyle bişey... neyse çok eğlendik perşembeleri gelin yine eğlenelim hep beraber siz eğlendikçe biz daha çok eğyleniyoruz.... ayrice 15 ocakta mangaya gelmeyide ihmal etmeyin....

Geri