SatrianiBence bir tane de overrated ya da underrated olmayan, tam olması gereken yerde konumlanmış gitaristler başlığı lazım.
Yaptığı müzik ve yeteneğiyle bence tam olması gerektiği yerde. Daha binlerce de sayılır 🙂
SatrianiBence bir tane de overrated ya da underrated olmayan, tam olması gereken yerde konumlanmış gitaristler başlığı lazım.
Satriani
Yaptığı müzik ve yeteneğiyle bence tam olması gerektiği yerde. Daha binlerce de sayılır 🙂
Mesele başlık değil; olgunluk.Evet "daha binlercesi sayılır" kısmı daha barışçıl bir başlık olacağına işaret sanki. 😀
Bu başlığa son 2 günde overrated denilen gitarcılardan birini avatarında bulunduran tek kişi ben olduğuma göre, bu laf bana sarfedilmiş.Avatarındaki gitariste "overrated" dendiği zaman ergenleşen insanlarla medeni tartışma olmaz; çok da şeetmemek lazım 🤣
Hah oldu. Blokladım.
Kavramsal bir sorun yok hocam eger bana diyorsan, örnegin, Lebron James bana gore overrated ama tarihin gordugu en iyi basketbolculardan biridir. Elbette kisisel degerlerime gore yorumluyorum.kavramlar karışıyor... over/underrated olmak iyi/kötü müzisyen olmakla alakalı değil...
her ne yapıyorsan ona hakettiğin değer veriliyor mu veya hiç verilmiyor mu...
Haktan öte biraz kişisel konuların burada devreye girdiğini düşünüyorum.Thrash metalden,lead gitardan Kirk Hammett ile benzer kulvarda olduğu söylenebilecek Alex Skolnick bilinen bir gitarist olmasına rağmen bana göre underrated denebilecek kadar muhteşem parçaları olan,müthiş bir gitaristtir.Kirk Hammett'ın bu şahsiyetten daha çok bilinen,dinlenen bir gitarist olması benim bakış açımda kendisini overrated yapmaya yeterlidir.Düalite mantığıyla düşünürseniz çok saçma gelmeyecektir,underrated olmadan netice overrated olmaz.Kavramsal bir sorun yok hocam eger bana diyorsan, örnegin, Lebron James bana gore overrated ama tarihin gordugu en iyi basketbolculardan biridir. Elbette kisisel degerlerime gore yorumluyorum.
Kirk hammett özelinde ya da herhangi bir gitarist icin, bu hakedisi neye gore belirliyoruz?