Paranoya nın menajeri yakında gırtlağını kesip ailesine yollayacağım kişidir...
Queen_of_the_BlooD demiş ki:öncelikle menejer olarak açıklık getirmek istediğim birkaç şey var;
evet gurubun istanbulda şuanda adını vermek istemediğim bir yerde sahne alma olasılıkları var! bu da temmuz 27 den sonra ağustos başı gibi bir tarih için planlanmış birşeydir! ancak şu kadar tüyo verebilirim bu mekan taxim'in hatırı sayılır bir mekanıdır! onun dışında çeşitli konser organizasyonlarımız var! yani kısacası hepimiz farklı şekillerde bu gurubu omuzlamak için çalışıyoruz... onlar stüdyoda ben istanbulda... kendi adıma şimdiye kadar deneyip isteyip başaramadığım hiçbirşey olmadı ki eminim bunu da başaracağız;bundan hiç kuşku duymuyorum... sadece tek düşüncem dostlarım popülarite bizi bozmasın asla! çünkü sivastaki ilgiyi istanbulda da yakalarsak önümüzde kimse duramaz!
chrisblack demiş ki:çocuklar mrb parçanın son halini 1 saat önce yolda karşılaştığım basçı candan dinledim...hepiniz ayrı ayrı çok başarılısınız özellikle kayıtlar ilk parçaya göre çok daha sağlam olmuş...gitarların daha ön planda olması ve basın araya attığı performans cidden anlaşılır ve hoş...vokallere gelince gayet başarılı buldum...umarım emeğinizin karşılılğını en iyi biçimde alırsınız...elimize ağzınıza sağlık...alnıızdaaan öptüm 😆
ilayza demiş ki:nokiasupersound olayından biraz bahsederseniz sevinicem. nasıl oy verebiliriz mesala? bide bu yarışma size neler katıcak?