Gitarı once reverb e mi yoksa whammy ye mi bağlıyoruz?Yani başı sonu hangisi?
arkadaşım kullanıyor malesef aynı sorunun olduğunu söyledi.ritimgitar demiş ki:arkadaslar behringer V-amp pro da letacy sorunu varmi? v-amp de ton presetleri arasinda 4 sn sessizlik oluyordu veya ton yavas geciyordu v-amp2 de bu duzeltildimi bilmiyorum ben v-amp pro almayi dusunuyorum eger ayni sorun varsa almaktan vazgececegim. ayrica v-amp proyu direk kabine baglamam mumkunmu acaba? resimlerini koydum asagida.
killingsolo demiş ki:Arkadaşlar geçen hafta iki tane analog pedal aldım kendime... electro harmonix - metal muff ve boss GE7.... ikisinden çok harika sonuçlar alıyorum fakat sustaine e ihtiyacım var bu pedallara uygun bir sustaine pedalı önerebilir misiniz? boss un sustein poedalını denemedim ama iyiye benziyor... kullanan birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim...
teşekkürler....
Yorum kişiden kişiye değişir: clean tonlarda marshall ed-1 boss'a göre daha başarılı bir pedal Drive tonlara sustain vermek için boss daha iyi Seçimini kendin yap derim Clean tonda kullanacaksan ed-1, metal muff'la kullanacaksan cs-3derim (sakın yanlış anlama cs-3 satıyorum, imzamda görüp de pedal satmaya çalışıyo deme sakın 🙂killingsolo demiş ki:Arkadaşlar geçen hafta iki tane analog pedal aldım kendime... electro harmonix - metal muff ve boss GE7.... ikisinden çok harika sonuçlar alıyorum fakat sustaine e ihtiyacım var bu pedallara uygun bir sustaine pedalı önerebilir misiniz? boss un sustein poedalını denemedim ama iyiye benziyor... kullanan birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim...
teşekkürler....
halilpazarlama demiş ki:ibanez wd7nin karakterinde biraz bu durum var sesi drivelıyor ister istemez ama üzerindeki ayarlarla bunu engellemen mümkün.çünkü wd7 kadar ayar olanağı sunan wah yok.crybabyler wd7 kadar bu olayı yapmıyor hatta en az yapanı diyebilirim.
denge demedim ben 😀 bende hepsini ortada kullanıyodum bu arada 😀 çok kurcaladım ama hepsi ortada en iyi olduğun akarar verdim. 😀agmed demiş ki:halilpazarlama demiş ki:ibanez wd7nin karakterinde biraz bu durum var sesi drivelıyor ister istemez ama üzerindeki ayarlarla bunu engellemen mümkün.çünkü wd7 kadar ayar olanağı sunan wah yok.crybabyler wd7 kadar bu olayı yapmıyor hatta en az yapanı diyebilirim.
Denge dedin de abi aklıma şey geldi, Deja-Vu'nun gitaristi de çok dengeli kullanıyo WD-7 yi 😀 Valla bütün ayarlar saat 12 yönünde. Nasıl tam denge sağlamış valla 😀 Ama ses de güzeldi yani.