cortred demiş ki:Yorum kişiden kişiye değişir: clean tonlarda marshall ed-1 boss'a göre daha başarılı bir pedal Drive tonlara sustain vermek için boss daha iyi Seçimini kendin yap derim Clean tonda kullanacaksan ed-1, metal muff'la kullanacaksan cs-3derim (sakın yanlış anlama cs-3 satıyorum, imzamda görüp de pedal satmaya çalışıyo deme sakın 🙂killingsolo demiş ki:Arkadaşlar geçen hafta iki tane analog pedal aldım kendime... electro harmonix - metal muff ve boss GE7.... ikisinden çok harika sonuçlar alıyorum fakat sustaine e ihtiyacım var bu pedallara uygun bir sustaine pedalı önerebilir misiniz? boss un sustein poedalını denemedim ama iyiye benziyor... kullanan birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim...
teşekkürler....
halilpazarlama demiş ki:denge demedim ben 😀 bende hepsini ortada kullanıyodum bu arada 😀 çok kurcaladım ama hepsi ortada en iyi olduğun akarar verdim. 😀agmed demiş ki:halilpazarlama demiş ki:ibanez wd7nin karakterinde biraz bu durum var sesi drivelıyor ister istemez ama üzerindeki ayarlarla bunu engellemen mümkün.çünkü wd7 kadar ayar olanağı sunan wah yok.crybabyler wd7 kadar bu olayı yapmıyor hatta en az yapanı diyebilirim.
Denge dedin de abi aklıma şey geldi, Deja-Vu'nun gitaristi de çok dengeli kullanıyo WD-7 yi 😀 Valla bütün ayarlar saat 12 yönünde. Nasıl tam denge sağlamış valla 😀 Ama ses de güzeldi yani.
cortred demiş ki:Akustik modelleme pedalı almak istiyorum Boss'un bu amaçla yapılmış iki pedalı var bir de behringerin vardı Mydukkan da boss'lar mevcut ama behringer sayfası boş Sanırım sayfa yenileniyor Bu pedalın ortalama fiyatını biliyormusunuz? bir de kullananlar var mı Bu ikisini karşılaştırırsak boss daha iyidir diyeceksiniz ama tahminimce 60-70 ytl fiyat farkı var Bu farkı verip boss almaya değer mi? Takamine akustik gitarım var ama her programa onu taşıyamam Pedallardan takamine tonu alabilmeyi beklemiyorum Boss'un artısı ne Behringerin eksiği ne? Şimdiden teşekkürler "Bu mesajı hangisini alsam başlığına da yazdım ama pek takip edilmiyor sanırım o yüzden buraya yazdım kusura bakmayın 🙂 "
cortred demiş ki:hocam orası öylede Kışa doğru farklı mekanlarda sahne alma gibi projelerimiz var (düşünce değil, somut şeyler) 100wattlık bir amfi 20 kilodan fazla, pedal board (baya bi ağır), gitar Araba falan da yok 5-10 parça için de akustik gitar taşımak istemiyorum Pedal almaya kesin kararlıyım Caydırma beni üzmeyeyim seni 🙂
EQ kullanmıyorsun sanırım.eq kullanırsan daha iyi sonuç elde edersin tahminimce.airsrevenge demiş ki:Merhabalar,
Küçük ve orta ölçekli barlar için Digitech Digidelay'in CIT kabin modellemesini direkt sisteme girip kullanan var mı ? Veya bu konu hakkında bilgisi olan? Yanında iyi bir analog set kullanacağım.
Evde kendi kabinlerimde denediğimde gerçekten de güzel bir sonuç verdi.
Gitar->CS-3->DS-2->TS808->Digidelay->kabin
olarak bir zincir kurduğumda ve digidelay in CIT kabin modellemesini açtığımda gayet güzel bir ton aldım. Fakat sorum özet olarak şu: barlardaki büyük ses sistemlerinde de aynı derecede ton alabilir miyim?
yutup123458 demiş ki:Boss Metal Core ML-2 sert ton arayan black-death çalan herkese tavsiye ederim