teşekkürler dostum hepsini okudum anladığım kadarıyla hata yapmamışım.Reeve demiş ki:
son bir sorum olucak EVL x4 var bende.Amfim yok;65 watt ibanez mi alayım yoksa gitarımı mı değiştireyim?
gitarı satıp üstüne 600-700 koyabilirim..
teşekkürler dostum hepsini okudum anladığım kadarıyla hata yapmamışım.Reeve demiş ki:
nedense her sabah karşılaştığımızda bana yeni aldığı arabanın özelliklerini anlatan komşum aklıma geldi.crueltyalper demiş ki:ebayden pod xt live aldim 200 dolar kutusunda hic kullanilmamis.kullanabilirsek calicaz cok karmasikmis🙂
lovermanJames demiş ki:Ibanez TS9' un kullanımı için yardımcı olabilicek var mı?
Tek başına lambalı ampliye bağladım ama pek verim alamadım, başka bir pedal daha mı kullanmam gerekiyor acaba? Distortion pedalı...?
bende cok merak ediyorum.acaba boss rv 5 nasıl eğer iyi değilse bildiğiniz alternatifler var mı?yutup123458 demiş ki:Arkadaşlar Boss RV5 deneyen,kullanan varmı acaba. bu aralar yoğun,doğal, AVT 50 havasında (dahada yoğun) bi yaylı reverb sesi bulma çabasındayımda.bu pedal isteklerimi karşılarmı acaba.her nekadar üzerinde DİGİTAL yazsada bi sorayım dedim =)
Şimdiden teşekkür ederim.
yani demek istediğim ampliden normalde aldığım ses ile ts9 'u bağladıktan sonra duyduğum ses pek farklı değil.taka demiş ki:lovermanJames demiş ki:Ibanez TS9' un kullanımı için yardımcı olabilicek var mı?
Tek başına lambalı ampliye bağladım ama pek verim alamadım, başka bir pedal daha mı kullanmam gerekiyor acaba? Distortion pedalı...?
Verim de kasıt nedir acaba? Lambalı amplinin modeli nedir? Bir de amplideki ve pedal üzerindeki ayarları da belirtir misin?
yutup123458 demiş ki:Arkadaşlar bu vodka mod hakkında bilgisi olan varmı.nedir ne değildir,pedala ne katıyor.ch-1 e katkısı nedir.yabancı kaynaklarda birşeyler yazıyor ama , onlarda Türkçe'ye çevrildiğinde pek anlamlı cümle olmuyor.
(ingilizcem yeterli olmadığından http://translate.google.com/translate_t?hl=tr# de çeviriyorum) yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
http://www.vodkamods.com
lovermanJames demiş ki:yani demek istediğim ampliden normalde aldığım ses ile ts9 'u bağladıktan sonra duyduğum ses pek farklı değil.taka demiş ki:lovermanJames demiş ki:Ibanez TS9' un kullanımı için yardımcı olabilicek var mı?
Verim de kasıt nedir acaba? Lambalı amplinin modeli nedir? Bir de amplideki ve pedal üzerindeki ayarları da belirtir misin?
matushella demiş ki:okudum inceledim siteyi. mevcut ekipmanların içeriklerindeki malzemeleri daha kaliteleriyle değiştirmişler dip sesi azaltmak için. tonlar daha esnek hale getirilmiş. mevcut ekipmandan daha fazla ton yelpazesi var. (yelpaze lafını kullanmak zorunda kaldım kızmayın anladınız siz. 😀) türkiyede normal pedallara ek yapıp onları geliştirenlerden pek farklı bir şey yaptıkları yazmıyor sitede. umarım yeterli olmuştur. tam çeviri istiyorsan öm ile söyle yardımcı olurum.