Eleven rack cidden müthiş bir alet çözdüm sayılır 71 tane efekt var içinde tabi bu efektlerinde kendi içinde bölümleri var bi inceleme videosu hazırlamayı düşünüyorum.
T-Rex kaliteli pedal uretimi yapan bir marka.Ozellikle Replica Delay isimli delay pedallari buyuk yanki uyandirdi.Lambali pedallari da mevcut.Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum
geçenlerde gördüm T-Rex diye bir marka varmış analog pedal üretiyormuş. Bu pedallarla ilgili bilginiz varsa buraya yazarsanız sevinirim.
T-Rex kaliteli pedal uretimi yapan bir marka.Ozellikle Replica Delay isimli delay pedallari buyuk yanki uyandirdi.Lambali pedallari da mevcut.
Digitech DF 7 ve Boss Eq GE-7 aldım bu ikisini inputtan girip GNX 1 i de noisegate ve diğer efektlerini kullanmak için anfinin FX loopundan girip fantezi deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Teşekkür ederim.wah >>> mt2 >>> sansamp >>> equalizer >>> delay
şeklinde kullanabilrsin
yada
equalizer pedalını sansampı boostlamak yada lead tonlarında farklı karakterde bi ses almak için
wah >>> equalizer >>> mt2 >>> sansamp >>> delay şeklindede kullanabilrsin
pedalların sıralaması birazda ne yapmak istedigine baglı
Benim elimde Tc Nova System yok ama böyle kullanan birileri var. Sonuçtan şikayet eden de duymadım görmedim. Ama pedalların hepsini veya bir kısmını send returne mi yolluyorlar direk clean kanala mı giriyorlar hatırlamıyorum.arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. bir distiortion pedalından distortion alıp efektleride tc nova systemden kullanıp sonra amfiye girsem nası bir sonuç çıkar ortaya acaba deneyenler varmıdır yardımcı olabilecek?