satriani için 535q dan saşmam cunku oda 535q kullanıo 😀
oktavyus demiş ki:sevgili AllexStone
Cevapların için teşekkürler.ben pod xt live olayından vazgeçtim.senin de dediğin gibi wah efekti filan biraz zayıf kalıyor.onun için şimdilik benim pod 2.0 a bir tane wah almayı düşünüyorum.dunlop orginal cry baby almayı düşünüyorum ama bu beni tatmin eder mi nedersin???(tabiki joe satriani şarkıları için)
SOAD demiş ki:Selamlar;
Arkadaşlar birşey soracağım! prosesör ile distortion aynı şey midir? aynı şey değilse aralarında ki fark nedir?ne işe yarar bunlar ya da yangisini önerirsiniz?çünkü ikisininde tam olarak ne olduğunu bilmeden alışveriş yapmak ve sonra pişman olmak istemiyorum...Yardımcı olursanız sevinirim....
sağolun şimdiden....
kontraktr demiş ki:Pod 2.0'ı Boss Me serisine bağlayan var mıdır? Alınan sonuc nasıl merak ediyorum. Malum Pod'un efektleri vasatından altında ancak drive'ları bir o kadar da gusel. Bu yuzden vazgecemiyorum bir turlu Pod 2.0 sevdasından. Bu şekilde bir kombinasyon nasıl bir sonuc verir.
U.
SithLord demiş ki:manowar da benim dikkatimi çok çeken bişi bu
onların sololarındaki sesi yakalıyamıyorum şimdi komik gelebilir ama hani "dilililililidililii" oluyo ya 😀 o sesi nası alabilirim gitarımdan
Atalay demiş ki:SOAD demiş ki:Selamlar;
Arkadaşlar birşey soracağım! prosesör ile distortion aynı şey midir? aynı şey değilse aralarında ki fark nedir?ne işe yarar bunlar ya da yangisini önerirsiniz?çünkü ikisininde tam olarak ne olduğunu bilmeden alışveriş yapmak ve sonra pişman olmak istemiyorum...Yardımcı olursanız sevinirim....
sağolun şimdiden....
Prosesör birçok efekti içinde barındırır. Distortion da bunlardan biridir. Prosesörü öneririm çünkü aynı anda birkaç efekti kullanabilirsin.
Atalay demiş ki:SithLord demiş ki:manowar da benim dikkatimi çok çeken bişi bu
onların sololarındaki sesi yakalıyamıyorum şimdi komik gelebilir ama hani "dilililililidililii" oluyo ya 😀 o sesi nası alabilirim gitarımdan
Hemen söyleyeyim. Stack marshall JCM900 ile 4*12 lik 1960 kabin alıp presence 5-7 arası açman gerek! Tabi Marshall gainini kullanman da gerek.
Billie_Joe demiş ki:hayır abi dedigin cok dogru mesela ; (hayel ürünüdür 🙂)jcm 900 kabini alıp herhangi bir power amfi ile pod tx live alırsan kendinden gecersin