Death-Lead demiş ki:ds-1 ile ds-2 arasında nasıl bi fark var?
ben ds-1 aldım. drive ı zayıf geldi.(deneme şansım yok.netten sipariş ediyorum)
sonrada dedimki acaba ds-2 mi alsaydım.turbo kanalı daha bi turbodur diye düşündüm 🙂 tam ds-2 acaktım,dedimki netten bi seslerini dinliyeyim.
dinledim; 2. (yani turbo modu) na gelince sese sanki sadece mid ekleniyo gibi.!!
kullanan varsa bi bilgi verebilirmi. + bide mega distortion hakkında. ben soloda kullanıcam. kuvvetli bi drive istiyorum. yoksa sansamp classic le bu istediğim drive ı alabilirmiyim????(marshall100wat amfide kullanıcam)
deneme fırsatım olmuyor.yardımlarınızı bekliyorum
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:wah pedalı almayı düşünüyorum ama 100 dolar falan civarına iyi bişey bulabilirmiyim?bir de bu pedalı dist. ile amfi arasına yani dist. pedalından önce mi bağlamamız gerekiyor*
hoca eywallah ,da metin türkcan morley mi kullanıyor yani???bir de senin aletin fiyatı kaç ytl'ye tekabül ediyor???epiphone demiş ki:wah pedalı olarak benim kullandığım 535q modeli crybaby nin oldukça iyi bir model
3 tane ayarı var istediğiniz karakterde wah elde edebiliyorsunuz
bir de volume pedal işlevi görseydi mükemmel olurdu herhalde
kısacası ben 535q yu tavsiye ederim
morley de kullanan çok var fakat denemedim ben
bende morley steve vai bad horsie var. keskin tonlara sahip, clean tone'da da biraz boost yapıyormuş gibime geliyor. bu pedallar switchless, yani ayağını koyduğunda çalışmaya başlıyor; çekince bypass oluyor. bir de iddia ettiklerine göre potların eskime sorununu ortadan kaldırmışlar. göreceğiz 🙂 bu pedalı tünelden 160 dolara almıştım, 535q ise 235 dolar civarındaydı.epiphone demiş ki:wah pedalı olarak benim kullandığım 535q modeli crybaby nin oldukça iyi bir model
3 tane ayarı var istediğiniz karakterde wah elde edebiliyorsunuz
bir de volume pedal işlevi görseydi mükemmel olurdu herhalde
kısacası ben 535q yu tavsiye ederim
morley de kullanan çok var fakat denemedim ben