TheCallOfKtulu demiş ki:arkadaşlar merhaba....
benim v-amp2 im var..fakat aletten yeterince verim alamıyorum galiba..
sorun şu😛rocessoru muzik setine bağlıyorum benim. ama özellikle distortion sesleri inanılmaz kötü çıkıyor.bide arkadaşın amfide denedim sesler gayet iyi çıktı..
acaba vamp2 yi amfiyle çalmalıyım..
yada yüksek wattlı bir hoparlörlemi...
umarım derdimi anlatabilmişimdir...
teşekkürler
fjallstorm demiş ki:arkadaslar birkaç tane boss analog pedalım var bunları adaptörle kullanmaktan, kablolar içinde boğulmaktan sıkıldım acaba hepsi için rechargable pil kullansam bir sorun yaşarmıyım ya da ne gibi sorunlar yaşarım bilgilendirmelerinizi bekliyorum saygılar...
amca demiş ki:fjallstorm demiş ki:arkadaslar birkaç tane boss analog pedalım var bunları adaptörle kullanmaktan, kablolar içinde boğulmaktan sıkıldım acaba hepsi için rechargable pil kullansam bir sorun yaşarmıyım ya da ne gibi sorunlar yaşarım bilgilendirmelerinizi bekliyorum saygılar...
Pille kullanmak sana kalmış bir durum. Ancak bildiğim kadarıyla şarj edilen pillerin ömrü normal pillerden az oluyor. Sahneye çıktığında pil biterse sorun yaşayabilirsin. Ayrıca delay pedalı gibi pedallar da oldukça fazla enerji harcıyor. Adaptörden vazgeçmemek gerek bence.
Size bir ipucu veriyim: Eğer bitmiş bir pili biraz ezerseniz(ben kapının arsına koyup birden kapatıyorum 😀 ) bir süre daha sizi idare edecek enerjiyi sağlamış olursunuz. Pilleri bitti deyip hemen çöpe atmayın ona göre, önce bir ezin 😀