dorlin demiş ki:beyler
dunlop 535Q ile Gcb-95 arasındaki fark nedir? sanırım daha geniş wah alınabiliyo fln,ayarlanıyomuş. ama arada da 100 dolar bi fark var yani.. hangisini önerirsiniz? 535Q için para var ama boşa harcamak istemiyorum eğer değmeyecekse,zira pek geçmiyo elimize para 🙂 bi de tabi aldım mı baya iyi bişi aliym diyorum.. ne dersiniz?
tiamatx demiş ki:rp100 iyidir belli bir seviyeye kadar idare eder kendi fiyat aralığında belkide en iyisi sayılabilir zamanında bendede vardı davulumuz yoktu onun davul ritimleriyle çalmaya çalışıyorduk 🙂
ama ben olsam v-amplarada bir göz atardım çünkü rp100 ün performası
amfine bağlı
rebelde_gokhan demiş ki:arkadaslar su an bi distorsın pedal ve wah pedalı almak istiyorum ama dogruyu solemek gerekirse bu konuda ole cok muhtesem bilgilerim yok yani hepsi kulakdan dolma alternativ rock yapmaktayım bana ole cok ucuk fiyatları olmıyan ama gerçekten kaliteli bi aletler onerebilirseniz cok sevinirim ikisi toplan 250 300 dolara gelirse benim için cok uygundur yardımlar için simdiden tesekkurler
amca demiş ki:rebelde_gokhan demiş ki:arkadaslar su an bi distorsın pedal ve wah pedalı almak istiyorum ama dogruyu solemek gerekirse bu konuda ole cok muhtesem bilgilerim yok yani hepsi kulakdan dolma alternativ rock yapmaktayım bana ole cok ucuk fiyatları olmıyan ama gerçekten kaliteli bi aletler onerebilirseniz cok sevinirim ikisi toplan 250 300 dolara gelirse benim için cok uygundur yardımlar için simdiden tesekkurler
Gitarınla birlikte crybaby gcb-95 wah ve marshall bluesbreaker2 drive iyi giderdi. Ama sana daha sert tonlu drive gerek. boss od-1 tarzı bir pedal iyi olurdu. Gerçi od-1 bulamazsın. Ben ton olarak mxr'ın ZW-44 Wylde overdrive pedalını beğeniyorum. En rahat boss os-2 bulursun gibime geliyor. O da seni uzun süre idare eder.
Alırken distortion pedalından ziyade overdrive pedalı al. Hatta bence blues driver al. Madem tele aldın, eninde sonunda blues yapacaksın 😛
wah ort. 90$ , drive ort. 75$ filan tutar.
amca demiş ki:rebelde_gokhan, yaf bak aklıma ne geldi, sana tube screamer alalım. drive ihtiyacını karşılar. Benim arkadaşta ibanez ts-7 var. 90 ytl demişti🙂
_SphinX_ demiş ki:Ya aslında aynı iklemde bende kaldım
RP100 mü Vamp2 mi
ama az biraz araştırdığında Vamp2 nin daha iyi olduğunu anlayabiliyorsun fakat fiyattaki farkıda unutmamak lazım.
Digitech RP100=270 YTL Civarı
Behringer Vamp2 =394 YTL Civarı
Şimdi zaten aradki fark ortaya çıkıyor...
RP100a için daha iyi RP100 ün eksik özelliklerini kapatmış demişlerdi..
Fakat RP100a da bulunmuyor pek nette Ben Vanda olduğum için temin etmek zor...
silvershark demiş ki:v-amp 2 lerde bildiğim kadarıyla ton geçişleri sırasında 1-2 saniye susuyor. buda sahnede kullancaklar için ölümcül olur. 🙂 forumda bu problem için birkaç çözüm üretmişlerde çok can sıkıcı bi sorun...
bandito demiş ki:bu v-amp2 lerde geçikme olayı nekadar tam bilen biri varsa yazsın bi zahmet...aletin başka eksi yönleri neler? bir soru daha v-amp2 yada v-amp pro kullanmak için foot controller a ihtiyaç var bu foot c. başka marka olsa uyum sağlıyomu? cevap vereceklere teşkür..