C
Control_Denied
boss gt-6 ve gt-8 me-50 fiyatlarını bilen varsa yazabilir mi ? Bi de gt-6 gt-8 farklarını. saoLun...
pyramind demiş ki:...an bir modelini seri olarak bölersen...
Rack processorları araştır. Reverb de aslında saydığın efektlerden birisi, bahsettiğin şey sadece bir model. Almak istediğin şey aslında "Effects Processor". İkinci el piyasasında ve müzik mağazalarında bulunur. 3000$'a da var bunlardan, yani fiyatları esnek. Kontrolleri basit olarrak footswitchle yapılabilir ama en etkin kullanımı foot controllerlarla olur...juice demiş ki:Selam arkadaşlar...Ben bir processör almayı düşünüyorum...Fakat bu processör içinde distortion tonları olmayacak...Bu processörlerin ismi dual reverb processör diye geçiyormuş...chorus,delay,compresor,phaser,tremolo vs...gibi efectlerin olduğu bir processör....Acaba bu processörleri nerede bulabilirim?Fiyataları hakkında bir bilgisi olan varmı?Ben 200-250 dolar gibi bir fiyat duymuştum.Foot Controller'mi kullanımı?Bu processörlerden kullanan,bilgisi olan varsa sevinirim...Saygılar...
13. sayfaya kadar okudum gözlerim iflas etti,kusura bakmayın. tekrar uğraştırdığım herkesten özür dilerim şimdiden..
ben bi analog setup kurcam. tarzım blues,rock,metal gidiyor öyle yani bu tarzlarda oynayacak şarkılar var.
distortion pedal: bunun için bd-2 ve mt-2 düşünüyordum ama ikisinin beraber gereksiz olacağı mt-2 sadece metal, bd-2 de sadece blues tonları veriyor diye çok masraf olacağı yönünde duyumlar aldım bütçe de pek iyi değil malesef. o yüzden md-2 düşünüyorum. nasıldır? yada bunun yerine önereceğiniz pedallar var mı?
equalizer ve noise suppressorun şart olduğu hakkında duyumlar aldım. bunun için ns-2 düşünüyorum ama eq hakkında hiç bir fikrim yok. önerilere açığım...
gitarım süper birşey olmadığı için sustain sağlayacak bir alet daha düşündüm ve cs-3 sanıyorum işime yarayacak ne dersiniz?
wah pedal olarak şu an düşünmüyorum ama ilerki zamanlar için para biriktirip dunlop 535q,gcb 95 veya morley modellerinden birşey düşünüyorum burda da önerilerinizi bekliyorum..
şimdilik mod pedal düşünmüyorum ama ileriki zamanlar için yardımınızı alabilirim tabi,şimdiden teşekkürler...
keshMEkesh Tarih: Çrş 18.01.2006 4:33 Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
13. sayfaya kadar okudum gözlerim iflas etti,kusura bakmayın. tekrar uğraştırdığım herkesten özür dilerim şimdiden..
ben bi analog setup kurcam. tarzım blues,rock,metal gidiyor öyle yani bu tarzlarda oynayacak şarkılar var.
distortion pedal: bunun için bd-2 ve mt-2 düşünüyordum ama ikisinin beraber gereksiz olacağı mt-2 sadece metal, bd-2 de sadece blues tonları veriyor diye çok masraf olacağı yönünde duyumlar aldım bütçe de pek iyi değil malesef. o yüzden md-2 düşünüyorum. nasıldır? yada bunun yerine önereceğiniz pedallar var mı?
equalizer ve noise suppressorun şart olduğu hakkında duyumlar aldım. bunun için ns-2 düşünüyorum ama eq hakkında hiç bir fikrim yok. önerilere açığım...
gitarım süper birşey olmadığı için sustain sağlayacak bir alet daha düşündüm ve cs-3 sanıyorum işime yarayacak ne dersiniz?
wah pedal olarak şu an düşünmüyorum ama ilerki zamanlar için para biriktirip dunlop 535q,gcb 95 veya morley modellerinden birşey düşünüyorum burda da önerilerinizi bekliyorum..
şimdilik mod pedal düşünmüyorum ama ileriki zamanlar için yardımınızı alabilirim tabi,şimdiden teşekkürler...