_SphinX_ demiş ki:
Ya kardeş işin biraz zor. Kimse darılmasın ama gerçekten benim gibi acemilere yardımlarda biraz eksik kalıyorsunuz sonuçta bu forumun amacı bu değilmi ?
1 ay önce yazdım buraya VAMP2 mi Digitech RP100a mı Ben takip ettim mevzu ha bire değişti durduda asıl nokta bir türlü vurmadı VAMP2 hakkında yorum istedim herkes birşleyler yazdı ama hiç net kesin bir şey çıkmadı iki şeyde rica ediyorum Birincisi yazılan sorulara bilgisi olanlar cevap versin olmayanlar sussun ikincisi verilen cevaplarda net ve anlaşılabilir olsun...
Sonuç olarak ben VAMP2 Yİ sipariş Ettim bu gün Prosesör olarak
Benim araştırmalarım DİGİTECH RP100 VE ALTI (80 50) Modellerin Oyuncağa benzediğini tonlarının çok yapay olduğunu gösterdi..
Kendime RP100a Alıcaktım Onuda Bulamadım
VAMP İçin Tonlarda Gecikmeden Bahsediyorlar ama çözümü var herhalde Ayrıca Eğer NETTE ZOOM 707II Olsaydı ondan alacaktım bulamadım...
Şimdi Özetle Bilgisi olan bir arkadaş
DIGITECH RP50 RP80 RP100 RP100a Gibi Fiyatı Uygun Gitarların Artı Eksilerini..
ZOOM Pedallardan 707II ve 505II nin özelliklerini
VE GERÇEKTEN BENİM İÇİN
BEhringer VAMP2 nin Eksilerini Artılarını ve bu pedala eklemem Gerekenleri belirtsin Rica Ediyorum Teşekkürler...Ayrıca..
🙂 Çok Oldum Ama....
Şu Pedallarda Hangilerinin Çin Üretimleri Var VAMP2 de varmı Major Müzikteki Fiyat My Dükkandan Neden 100 YTL aşağıda Bilgisi olan varmı
www.digitech.com
www.zoom.co.jp
www.behringer.com
Tüm modeller buralarda var. Özelliklerine bak hepsinin, özelliği çok olanın artısı çoktur, expression pedal artıdır, drum machine artıdır, A/D ve D/A değerinn yüksek olması artıdır, ayakla kontrol edebilmek artıdır (Zoom ve Digitech), fiyatın yüksek olması eksidir... Yıllardır bu modeller hakkında yapılan yorumlar da buralarda var, hala neyi bulamıyorsunuz anlayamıyorum.
Bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz, ihtiyaçlarınızı gözden geçirin... Ben saydığın aletlerin hiçbirisine 5 kuruş vermem. Çünkü hiç birisi benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor.
Umarım aydınlanmışsındır...