Eğer üzerinde reverb bulunan bir amfin varsa, reverb efektini amfiden ver. Prosesörün arada yaptığı beklemeyi bu sayede hissettirmemiş olursun.dark_elessar demiş ki:0.15 saniye olayı çok etkiler mi?
Eğer üzerinde reverb bulunan bir amfin varsa, reverb efektini amfiden ver. Prosesörün arada yaptığı beklemeyi bu sayede hissettirmemiş olursun.dark_elessar demiş ki:0.15 saniye olayı çok etkiler mi?
igzas demiş ki:ya aslında kime sorsam digitech iyidir güzeldir diyor öyle bi çelişkide var..yorumlara göre bende ki beceriksizlikten dolayı bu sorunu yaşadığım seceneği daha ağır basıyor ama denemediğim sey de kalmadı die düşünüyorum..bi de benim pedal bilgisayar bağlı ses kartım creative sound blaster harici ses kartı..bilgisayarda güzel tonlar yakalıyorum ancak stüdyo anfilerinde ses kötü gerci çalıştığımız stüdyonunda anfileri kötü..marsahall da falan güzel cıkabilir..onu hiç denemedim..son seceneğimde iyi bir anfide ton cekmeyi denemek olacak..ya sen beni dinleme genellemelere göre haraket et ama iyi araştır..örneğin ben ses kartı konusunda da aceleci davranmıştım piyasayı aldıktan sonra araştırdım pek de amacıma uygun bir ses kartı almamışım 🙂
Gitardan çıkan sinyalin seviyesini falan filan değiltirerek değişik efektler katar,sesi değiştirir.Yankı katar,sesi bozar ki bu da en çok kullanılan efekt distortiondur.aisharose demiş ki:ya arkadaşlar pedal nedir..ilk ogün sanlısoyun konserinde farkettim..sanırım klibinde de varmış henüz izleyemedim gerçi:-((( ama çok merak ediyorum neye yarar müzikte...biraz cahilim bu konuda...biraz değil sanırım çok cahilim:-(((
.Marshallı bilmiyorum ama benim amfinin send returne takınca ses çok kötü geliyor,sende de öyleyse zorunlu olarak inputa takacaksın bu durumda diğer pedalları da zoom a bağlayacaksın.Zooma da başka pedal takınca analogların ses kalitesinin düştüğünü duydum.Bence analog devam et.muttalip demiş ki:arkadaşlar bende analog pedallar var,boss comp,boss ns-2 mxr eq,boss od2,marshall valvstate 65 kullanıyorum,şimdi gidip boss delaya dünyanın parasınımı vereyim yoksa bir zoom 505 alıp efektleri anfinin send returnundan mı alayım,ya da ne yapayım..