NeroKing demiş ki:CD input nedir abi?
normal input dan farklı bişey mi?
Evet normal inputlardan ve return/send'den farklı birşey.CD In diye farklı bir giriş var.Tam benim amfilerde aradığım bir özellik tabi processor kullananlar için.
NeroKing demiş ki:CD input nedir abi?
DreamofStyks demiş ki:NeroKing demiş ki:CD input nedir abi?
Evet normal inputlardan ve return/send'den farklı birşey.CD In diye farklı bir giriş var.Tam benim amfilerde aradığım bir özellik tabi processor kullananlar için.
NeroKing demiş ki:DreamofStyks demiş ki:NeroKing demiş ki:CD input nedir abi?
E işte yine belli bişeye ihtiyacın oluo =) o amfiden almam gerekicek düzgün kullanabilmek için o da ayrı bi dert =) sen konserlerde naapıcaksın peki?
NeroKing demiş ki:şu Ultra-G olayını aldım dielim girdim stüdyoya Gt-8 ile Ultra G yi seri bağlayıp amfiye mi giriorum?
NeroKing demiş ki:Evet ben de Taksimde LA da girdim en son provaya orda JCM2000 var , returnden girdim. felaket bi tondu. Moralim bozuldu prova yaparken. O an satmaya karar verdim zaten.
NeroKing demiş ki:Aldığım ton gaini az olmasına rağmen çok kirli, ve karambole gidio. baslı tonsa süpürge çalışıomuş gibi ses çıkıo tizse de böle sinek vızıltısı gibi, notalar belli olmuo saçma sapan.
NeroKing demiş ki:Evet işte dediim gibi insanlar FRFR rig alio. Klavye amfileri alio. Hatta böle öneriolar genellikle Roland Marka Klavye amfileri GT-8 e çok ii uyuo ki zaten aynı firma. Gel Gör ki o amfileri de her yere taşıyamassın. GT-8 öküz gibi zaten. bi de amfi, bi de gitar. geberir kalırsın yollarda =) Araba da almak lazım bi de yanına bunların eheh
jedaynayt demiş ki:power amp. için kesinlikle tech21 power engine serisi çok bomba oluyor arkadaşlar aklınızda bulunsun.sonra istediğiniz gibi bi celestion speaker alıp kabin yaptırırsınız artık tek mi olur 2*12 mi 4*12 mi orası size kalmış.
ama sese en az renk veren power amp power engine diye biliyorum tabi daha pro. şeylerde olabilir 😉
jedaynayt demiş ki:ya serkan abi bi demo koysan şuraya ne güzel olur.
şöyleki gt8 de amfi sim. açıkken kaydet bi bi de sonra ultra-g yi açıp kaydet aynı riff'i olur mu zahmet olmazsa tabi.
şu ultra-g nin gt-8 deki marifetini merak ediorum da 😉