NeroKing demiş ki:
İşte bu! ben de Adam Jones neden ibanez delay kullanio diodum =) saol açıklama için. ikinci elini ne kadardır bu ibanez DE7 nin?
Bir de Amca şu gt 8 olayı hakkında şunu diim. Ben de gt 8 var bi de sansamp Tri ac var, sansamp tri ac ın tonları gayet güzel. ben de dedim ki gt 8 e bağlarım koyarım efetkerleri de ordan eq sü herşeyi çok geniş sonuçta. Fakat bi baktım bağlayınca sansamp tri ac ın sesini bozuo. Çünkü dijital işlemden geçio ses. Bu yüzden gt 8 imi satmayı planliorum. ve gt-8in distortion tonları yeterli değil. o kadar amfi modelleri var herşeyi var, bi kere Gt - 8 i amfiyle kullanamiosun returnden girsen bile karakter katio amfi ses bozuluo. illa FRFR rig alman lazım Full Range Flat Response bi alet yani Klavye amfisi . Onu da yanında taşımak gerekio gt 8 de hayvan gibi bi alet zaten. Ama yine de dijitallikten kurtulamiosun.
İbanez geçenlerde 7 serisi pedalları içinde DE7 ve TS7'yi sınırlı üretim acaip renkli modellerle piyasaya sunmuş. Demek ki bu iki model tutuldu. Demek ki DE7'nin iyi olduğunu düşünen çok insan var
🙂
Forumda 70 ytl'ye bu pedaldan satıldığını gördüm. Hatta ben de çok sıkışık olduğum zamanlarda 75 ytl'ye satmak istemiştim, gitmemişti. İyi ki gitmemiş
🙂
Kıvılcımda 130 dolar filandı ama kışın bir kampanya vardı, %50 indirim yapıyorlardı pedallarda. O dönem tam alınacak zamandı vala.
Alışveriş sitelerinde de DE7 pedalla ilgili güzel şeyler yazmışlar.
Bir sitede amfide treble artırıldığında pedalın sesinin bozulduğu yazıyordu. Ayrıca forumdan sanırım Kerem arkadaştı, bu pedaldan memnun değildi. Ama ben bu tarz sorunlar hiç yaşamadım. Belki pedallar arızalı filandır.
Adam Jones'un analog delay kullandığını düşünüyordum. Sonuçta ibanezin de analog delayi var. Ama guitargeekte baktım, ibanez digital delay diyor, DE7 dememiş ama ibanezin digital delayi DE7 olduğuna göre dediğin doğru olmalı.