gecenin bi körü,arkadaşlarım daha umut verici bişeyler izlemek isterlerken ısrar kıyamet bu filmi izlemek istedim.hatta arkadaşlarımdan biri en sonunda "bırakın yaa izlesin,zırlasın sabaha kadar.yarın da elinde telefon,bütün gün babasıyla konuşur!"dedi.yılmadım,izledim.yaklaşık ilk bi saat çok sıkıcıydı,hatta "bu mu be sizin psikolojimi bozacağına inandığınız film?!" diye karşı atak bile yaptım.ama itiraf etmeliyim ki sonrasında film çok etkileyici olmaya başladı.bitince de film basbasbağıran amacına en azından benim üzerimde ulaştı :uyuşturucu içerikli herşeyden daha da bi nefret ettim.gerçekleri gözümüze sokması iyi de acaba diyorum biraz fazla mı arabesk?! :roll: ....gerçi arkadaşımın kehanetleri tutmadı,ağlamadım da ama yine de düşündürüyor,kendi salaklığı yüzünden tüm sevdiklerini,hatta kendini kaybeden ben olsaydım n'apardım diye :!: ...sonra uyuyamadım uzun bi süre,oturdum shrek izledim.
tamamını dinlememiş olmakla birlikte,filmin müziklerinin de çok güzel olduğunu söyleyebilirim.bi de filmin (sanırım adı "summer overture" olan)meşhur müziğini dandik magazin programlarında bile kullanmasalar... :kafaat