bo2a demiş ki:kesinlikle etkisi altinda birakan bir film, en azindan ben kaldim ühü..
essence demiş ki:izlenmeli mutlaka...etkileyici müziğiyle birlikte sizi içine çekiveriyo! uzun süre etkisinden kurtulamadım! transpotting'den çok daha iyi !4 ayrı hayat'ın çöküşünü anlatan, ibretlik bi film!
Bu tazr filmlerin, yani konusu Requiem for a Dream'in konusunda ya da yakınında olan filmlerin müzikleri her zaman dikkat çekmiştir zaten. Örneğin Transpotting'in de iki cdlik bir soundtracki var ve bunlar olmadan o film de olmaz. Özellikle bu konuları işleyen filmlerde kullanılan müzikler normalde de bu alemlerin insanlarının es geçmediği müzikler zaten.fleez demiş ki:Benca filmin müziği film kadar etkileyiciydi..Ancak filmde verilen mesaj tam olarak verilmemiş olsa gerek biçok arkadaşım '' uyuşturucuya başlayasım geldi'' dedi..oysa filmin sonunuda biliyosunuz, o kızın hali meşhurdur...
Filmin en sevdiğim yanı biraz ilginç gelebilir ama söylemeden geçemicem..filmde karakterler gayet sıradandı.hatta okadarki hep alıştığımız güzel, kız;yakışıklı erkek, ve aşkları ,vurgusu yoktu...Ayrıca başka bir müzikle olsaydı bu filmden o kadar keyif alırmıydım bilemicem...
bence de trainspotting de daha cok uyuşturucu özendiriliyo gibiydi zaten şu lafa baksanaMikado demiş ki:essence demiş ki:izlenmeli mutlaka...etkileyici müziğiyle birlikte sizi içine çekiveriyo! uzun süre etkisinden kurtulamadım! transpotting'den çok daha iyi !4 ayrı hayat'ın çöküşünü anlatan, ibretlik bi film!
bu film trainspotting'le karşılaştırılamaz...Çünkü iki film arasındaki tek ortak nokta uyuşturcu muhabbeti,onun dışında her ikisinin de olayı farklı.En azından yönetmenlik ve kurgulama açısından karşılaştırılamaz.Çünkü Trainspotting efsanedir(en azından benim için)