Çete üyelerinin hepsinin renk isimleri olması güzeldi.Aralarında ki muhabettler falan samimi gözüküyordu ama sanki film yarım gibi.
Roth-Azad demiş ki:Başlangıç diyaloğuyla yaran (Madonna Like A Virgin olayı 🙂 ), o dakika da Tarantino'nun zekasını ve kendisini birebir ortaya koyan, inanılmaz güzel kurgulu bol Steve Buscemi'li (Amerika'nın Çirkin Kralı) çok güzel bir film. Kulak kesme sahnesi olmasa tam bir yaz-polisiye-kara komedisi diyicem. İnsanlarda bu nasıl bir tür diyip kalıcak.
Mikado demiş ki:kalit olarak oyunculuk ve diyaloglar mükemmeldir,ama nedense filmde bişeyler eksiktir ya da bilerek eksik bırakılmıştır...
filme tapanlar vardır,hatta tarantino'nu en iyi filmi olduğunu iddia edenlerde.Ben onlardan deilim ama güzel film tabi...
Sanother demiş ki:Tarantino'nun abartıldığı nokta şiddeti estetik olarak çok iyi bir biçimde yansıtmasıdır.
mo demiş ki:daha önce yazmışmıydım hatırlamıyorum ama filmde garson kıza bahşiş bırakma konusunda geçen ısrarlı bir muhabbet kavgaya dönüşmek üzereyken bahşişin bırakılmasıyla son buluyordu,filmin eğlenceli diyaloglarından biridir kanımca.