Studyo 24 bana cok kaotik geldi, gerek web design gerek icerik acisindan.
Frame olayini oldum olasi itici bulmusumdur, ekranin kullanilabilir kismini ciddi olcude daraltir, arama motorlarinin sayfayi endekslemesinde sorun cikarir, "parmagim gozune" bir havasi vardir (bak, bu menu, cok onemli, bak, bu menu, cok onemli, bak, bu menu, cok onemli...) Hele frame ile sayfanin govdesini ayiran hicbir gorsel unsur olmayinca is daha da karisiyor.
phpbb gibi bir guzelligin oldugu gunumuz standartlarina gore forum cok ilkel kaliyor, mesajlar istiflenmis gozu rahatlatacak bosluk yok, ayrica mesaj silsilesinin asagidan yukari dogru gitmesinin mantigini cozebilmis degilim, sayfa yuklenince once en asagi ineceksin, oradan yukari dogru cikacaksin, son derece ters ve "counter-intuitive".
Son olarak, her forumda moderatorlerin varliginin bizim forumdaki kadar hissedilir olmasi gerekli degil, ama genel olarak ortam biraz basibos geldi bana.
Herneyse oranin da epey bir katilimcisi olduguna gore demek ki bu dediklerim cok da onemli degil. Sonucta senin de dedigin gibi kulvarlar tamamen farkli.