ETERNITYNOW demiş ki:Ortaya sen ne koydun da konuşuyorsun diyorsanız inanın hiçbir şey koymadım ve bukadar işin arasında fazladan bir notaya bile basamam yinede geçen sene yazdığım bir parça var burda download bölümünden indirebilirsiniz metallians kervan (kayıt pentagram elemanlarıyla birlikte saygın bir sütüdyoda kaydedilmiştir ve kayıt süresi üç günü aşkın bir süredir tüm gitarlar ve parça bana ait)ama bence yinede yeterli bir kayıt değil ayrıca parçanın üzerindeki vocallerdende haberim yok....
ETERNITYNOW demiş ki:nebukenazar öyle birşey yok tabii ki seni kasttedmedim.
akinu demiş ki:Geçmiş arşivlere bakarken, bu başlıkla karşılaştım. Vay anasını dedim. Bence bu başlık sabitlenmeli, Eren Kömürlü'nün ki ile beraber.
Nocturnal_Supremecy demiş ki:bu geyiklerin bi kısmını okudum fakat onlara girmeye hiç niyetim yok.. 1.kayıt ehh işte vasat.. 2.cisi fena değil.. 3.süde güzel denebilir.. hedefine doğru azimle ilerle fakat böle geyikler yaparak değil,müzisyenliğin kadar insanlığınla da ön plana çıkmayı dene..
akinu demiş ki:Geçmiş arşivlere bakarken, bu başlıkla karşılaştım. Vay anasını dedim. Bence bu başlık sabitlenmeli, Eren Kömürlü'nün ki ile beraber.
Dark-Saga demiş ki:akinu demiş ki:Geçmiş arşivlere bakarken, bu başlıkla karşılaştım. Vay anasını dedim. Bence bu başlık sabitlenmeli, Eren Kömürlü'nün ki ile beraber.
Kimdir bu Eren Kömürlü?
Var mı konuyla alakalı bir link? 🙂