domokun demiş ki:Tuhaf, bugun playmaker'in parcasini dinlerken de tuhaf bir pan sorunuyla karsilastim, ki playmaker'in gozunden (kulagindan) kacacak birsey degil. Benim sistemde bir sorun olabilir.
Veya, kullandigin piyano sample'lari kendi icinde pan edilmis olabilir. Cogu piyano sample'ini piyanistin perspektifinden pan ediyorlar (ince sesler sagdan, kalin sesler soldan gelecek sekilde). Bunun mantigini da anlayabilmis degilim, cunku insan piyanoyu o pozisyondan degil karsidan dinler, ama konuyu dagitmayalim. Eger elindeki sample bu turdense, sen ozellikle pan etmesen dahi ses sagdan gelmis olabilir (cunku ince sesleri kullaniyorsun).
ETERNITYNOW demiş ki:zannımca kastırdın kastırdın birşey olmadı ve can sıkıntısından bu formu işgal ettin.Bu memlekette gtr çalmak müzik adamı olmak okadar kolay değil efendi.Yap parçanı sür piyasaya alkışlamayan adam adam değildir.
........
Mahcem demiş ki:Davet için teşekkürler. Kayıt şartlarında çok fazla özel soru vardı, yok doğum tarihi, şehriniz, kaç gitarınız var, şarkı söylüyor musunuz, tonunuz ne, detone misiniz, en az iki yıl iş tecrübeniz var mı, kıçınızın kılı ağardı mı, banka hesap numaralarınız, repoda paranız var mı, İmarbankzede misiniz filan. Doldurmakla uğraşamadım kusuruma bakmayın, fazla "nosy" bir kullanıcı profili çıkarma yaklaşımı, benim doğum tarihim, ana enstrumanım, şarkı söyleyip söylemediğim, enstruman listem site sahibini ne ilgilendiriyor anlayamadım. Ben katılımcıların haklarında kendi istedikleri kadar bilgi vermelerinden yanayım. Öyle fazla "burnunu sokan" tip anket formları beni rahatsız eder.
Hem orada sıfırdan muhabbete katılacak kadar vaktim de yok zaten, bu forum ve SOS forumları yeterince vaktimi alıyor.
Size iyi muhabbetler.