yosun demiş ki:🙂 bencede o kadının kağıtları kesişi şarkı söyleyişi baya güzel sahnelerdi..
evt ya o kadının soledigi sarkıyı bulamazmıyız ya? :roll:yosun demiş ki:🙂 bencede o kadının kağıtları kesişi şarkı söyleyişi baya güzel sahnelerdi..
MeSSiaH_sic demiş ki:o kagıt kesen kadının efsanevi Carrie filmindeki sarışın oldugunu biliyo muydunuz? (THEY'RE GONNA LAUGH AT YOU!!)
idyllic demiş ki:evt ya o kadının soledigi sarkıyı bulamazmıyız ya? :roll:yosun demiş ki:🙂 bencede o kadının kağıtları kesişi şarkı söyleyişi baya güzel sahnelerdi..
KabaK demiş ki:sen öğrenince bana da söyler misin? 😉 🙂
evet evet o sahneden sonra sinemayı aldı mı bi koku sana 😆fordcan demiş ki:ben geyik sahnesinde öle tırsmışım ki kafamı yana yatırıp az kalsın yanımdaki kıza kafayı vururyodum neydi öle 8)
denizkizi demiş ki:yosun demiş ki:🙂 bencede o kadının kağıtları kesişi şarkı söyleyişi baya güzel sahnelerdi..
evet gerçekten çok güzeldi o sahneler...
ya samara ya cidden aciyorum kiz anne sevgisinden, sefkatinden yoksun o kadar yoksa o da özünde iyi bir insandir eminim 8)
ve filmi izlerken hiç bi sahnede bile gerilmedim ne yazik ki umarim birgün bende beni gerebilcek bir film izliycem... :? 😢