KabaK demiş ki:İzleyenleri bağırtıp zıplatmada çok başarılı olmuş. ben özellikle samaranın kuyudan tırmanış stiline hayran kaldım. harika bir şekilde vahşi ve hayvani imajı vermiş ona.
bence direk golluma benziyodu
KabaK demiş ki:İzleyenleri bağırtıp zıplatmada çok başarılı olmuş. ben özellikle samaranın kuyudan tırmanış stiline hayran kaldım. harika bir şekilde vahşi ve hayvani imajı vermiş ona.
yosun demiş ki::roll: hiç korkunç değil ki!:. sen bilirsin gene de... ama gülmek istiyorsan bi bak derim tabi arada sıçramakta istiyorsan..denoktabenokta demiş ki:ya ben korkudan izleyemiyom!
e komik yanları da vardı tabi.. 😀denoktabenokta demiş ki:yosun demiş ki::roll: hiç korkunç değil ki!:. sen bilirsin gene de... ama gülmek istiyorsan bi bak derim tabi arada sıçramakta istiyorsan..denoktabenokta demiş ki:ya ben korkudan izleyemiyom!
:arrow:
gülmek için mi? :roll:
denizkizi demiş ki:bence samaranın o tırmanışı gollum ve şeytanın karışımının bir ürünü olmuş.. o sahneyi pek de beğendiğim söylenemez :roll:
KabaK demiş ki:denizkizi demiş ki:bence samaranın o tırmanışı gollum ve şeytanın karışımının bir ürünü olmuş.. o sahneyi pek de beğendiğim söylenemez :roll:
beğenmen için değil korkman için yapılmış zaten 😉 😛 😆 🙂 😀
😆 😆 :twisted:KabaK demiş ki:ilerisi beni aşar walla..senle ugraşmak zormuş demen için değil korkman için yapılmış zaten
aynen bende valla.. 😀yosun demiş ki:korkutmak için yapılmış ama tabi her insanın vereceği tepkiler farklı ben hiç korkmadım =)
kesinlikle bende öyle ama kabak arkadasimiz anlayamadi herhalde :? 😆 8)voo-doo demiş ki:aynen bende valla.. 😀yosun demiş ki:korkutmak için yapılmış ama tabi her insanın vereceği tepkiler farklı ben hiç korkmadım =)
denizkizi demiş ki:kesinlikle bende öyle ama kabak arkada_1m1z anlayamad1 herhalde :? 😆 8)voo-doo demiş ki:aynen bende valla.. 😀yosun demiş ki:korkutmak için yapılmış ama tabi her insanın vereceği tepkiler farklı ben hiç korkmadım =)
KabaK demiş ki:denizkizi demiş ki:kesinlikle bende öyle ama kabak arkadasimiz anlayamadi herhalde :? 😆 8)voo-doo demiş ki:aynen bende valla.. 😀yosun demiş ki:korkutmak için yapılmış ama tabi her insanın vereceği tepkiler farklı ben hiç korkmadım =)
diyofsfun......... :? 😛 😉