ben orada bile korkamadım! :roll:melih_demirozman demiş ki:sırf fragmanını izleyin ben orda korktum daha cok bide ilk ambulansta kadının elini tutunca ceset o zaman
ben orada bile korkamadım! :roll:melih_demirozman demiş ki:sırf fragmanını izleyin ben orda korktum daha cok bide ilk ambulansta kadının elini tutunca ceset o zaman
Roth-Azad demiş ki:Tam da diyordum ki şöyle tarikat olayları, eski tanrılar, silent hill gibi olaylar olsa, geçmişte geçen bir ring olsa. Meğersem varmış. Japon versiyonu ringu'nun bundan otuz yıl önce geçen ringu 0 adında bir versiyonu varmış. ORdaki elemanın nasıl bu hale geldiğini anlatan. Netten araştırdım biraz spoiler oldu ama olayın arkasında manyak şeyler var, bir bakın derim. Hatta çok etkilendim tam istediğim gibi şeyler var 😀
Roth-Azad demiş ki:Hmm, paylaşsamı mı? Olmaz fazla "spoiler", heyecanı kaçar.. Bulursunuz biryerlerden 🙂
DeLorean demiş ki:Film cok da kotu degildi bence... ilk filmin buyuk basarisindan sonra biraz golgede kalmis ama yine de tek basina bakilinca iyi bir gerilim. Beklentiler yuksek oldugu icin bence kotu tepki almis.
--Filmi izlemeyen bundan sonrasini okumasin--
Ozellikle cocuk oyuncu hakkaten basariliydi... 10 yil sonra bu cocuktan seri katil olur dedirtiyor daha filmin basinda... Ben keyif aldim filmi izlerken... Daha iyi olabilirdi elbette.. En basta arabaya saldiran hayvan cesidi azicik daha korkutucu bir sey olsaydi iyi olurdu... Damizlik inekler bile o salak geyiklerden daha iyi is cikarirdi bence... O sahne cok daha iyi bir hale gelebilirdi yani en azindan...
Ama yine de cok kotu bir film degil...
ya bulamayız bulamayız.. :roll:Roth-Azad demiş ki:Hmm, paylaşsamı mı? Olmaz fazla "spoiler", heyecanı kaçar.. Bulursunuz biryerlerden 🙂
git git.. tabi gördüün gibi herkesin bakış açısı birbirinden farklı burda.. belki sen çok beğenceksinn =)...ceterisparibus demiş ki:ya salak gibi bütün yorumları okudum okumucam diye kastım ama dayanamadım ve bütün hevesim kaçtı hakkaten değmez mi ya izlenmeye?