Öncelikle çok güzel bir performans sergiledikleri için ve bize şarkılarını büyük keyifle dinlettikleri için Ruj'a kendi adıma, sonrasında ise, genel olarak tavırları ve grubumuza sıcak yaklaşımları için, grubumuz adına (NBK) Ruj'a çok teşekkürler. Bunun peşi sıra, hak ettikleri birincilikleri için (Bunu daha sonuç açıklanmadan kendilerine gidip söylemiştim zaten. Eğer yarışma adilse onların kazanmaları gerektiği konusunu...) gerçekten tebrikler. Şunu da gördüm ki, yapılan müzik dışında, kişilikleri, diğer gruplara bakış açıları, mütevazi tavırları ve iyi niyetleriyle de kesinlikle takdir edilmesi gereken insanlar. Tanıdıktan sonra, böyle insanlar olduğunu görmek beni gerçekten çok sevindirdi. Umarım bu duruşlarıyla bir şekilde "örnek" olup, açtıkları bu kapıdan, bir sürü insanın o iyi tavırla geçebilmesine neden olurlar. Ben kendi adıma, bunu yapabiliceklerine güveniyorum.
Tekrardan herşey için teşekkürler. Az çalmış olsalarda gayet güzel ve keyifli olan konser için, verilen yemek sözü için (Bu o kadar da önemli değil 🙂 ), bu yarışmada herkesin kazandığını düşündükleri için (Bunu söylerken samimi olduklarına inanıyorum) ve herkesin gözü üstlerindeyken sahnede büyük bir cesaretle (Kimse kendisine araba veren bir kuruluşa bunu kolay kolay söyleyemez) "Allah aşkına 2. ve 3. gruba bir cep telefonu yok mu?" diyebildikleri için vs.. vs..
Tekrardan görüşmek dileğiyle.