Bu gitarı 3 farklı başlıkla gördüm. bir tanesi 1000 liraydı diğeri de 1300dü sanırım. Kore yapımı bir squier bile değil. Direk çin malı yahu.Geldi yine..
Bu gitarı 3 farklı başlıkla gördüm. bir tanesi 1000 liraydı diğeri de 1300dü sanırım. Kore yapımı bir squier bile değil. Direk çin malı yahu.Geldi yine..
İlan ile ilgili şikayetim var linkine tıklayabilirsinizYa bu suç değil mi? Alenen açık açık dolandırıcılık yapılıyor. Bide üstüne al sat yapsanız 1000 2000 TL kar edersiniz yazmış çakal. Bunlara bi şekilde müdahale edilemiyor mu? Misal ekran görüntüsü falan alıp biryere şikayet edemiyor muyuz?
Şikayet işe yaramıyor böyle durumlarda.İlan ile ilgili şikayetim var linkine tıklayabilirsiniz
Geldi yine..
Ondan 2 ay önce de sormuştum cevap yazmamıştı. Her zamanki gibi yine gitar araştırırken rastgeldim, bu sefer geç de olsa cevaplama nezaketini gösterdi.@MehmetSunguralp Valla fretler çok konuşkan değilmiş. Lafı ağızlarından 1 ay 2 günde almış : ).
Seri numarası kısmından gördüğüm üzere fake olduğunu düşünüyorum....
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tleri-gibson-lespoul-standart-331914773/detay
kanatları bırakın başlık ve açıklamadan gitarı görmeden şüpheleniyor insan 😀Kanatlarından da anlayabilirsiniz
Bence de sahte gitar apaçık.Sonra uyarmak istedim, aldığım cevap;Düşünecek birşey yok direkt sahte.. Ve ayrıca evet, seri no.ya Google dan ulaşılabiliyor
O da bir şey mi, benim Elite ile halter çalışması yapıyorum...Abi şahsen bende de epi lespaul var bel kırıyor ben ona göre yorumladım :/
Diğer ilanları da bir tuhaf...Bir kere seri nummerası gereğinden fazla büyük ve fazla gözüküyor bu bir
Headstock da o kıvrımların olduğu yer amatörce cnc den geçirilmiş ki studio gitarlarda bile daha kaliteli duruyor orası ancak bu bazı gibsonlarda özellikle eskilerde olabiliyor geçelim bir şey demeyelim
Evet kendini ilk gösteren özelliği kanatlar zaten headstockdaki kanatlar beni alma diyor
Klavye de tam belli değil ama gül sanırsam
Ve galiba burgular ya dandik geldi gözüme ya da stock burgular değil
(yanlış düşündüğüm gözlemlediğim bir sürü yer olabilir sonuçta hayatımda hiç gibson görmedim sadece resimlerden felan gördüklerimle konuşuyorum)
O da bir şey mi, benim Elite ile halter çalışması yapıyorum...
Tam 5.350 kg, Hakan kardeşim bilir...
Adamlar dayamışlar odunu... 🤣
Sağol kardeşim...Beline kuvvet abi
Ama allah var ne kadar wood o kadar good oluyor hele ki maunda 😀 buna da şükür? ya içi boşaltılmış olaydı? O sustain, o harmonikler, o ton, o denge, motorun çıkardığı su sesi...Sağol kardeşim...
Kimsede o kadar sağlam bel yok, oturarak çalıyorum...🙂
Öyle tabii...Ama allah var ne kadar wood o kadar good oluyor hele ki maunda 😀 buna da şükür? ya içi boşaltılmış olaydı? O sustain, o harmonikler, o ton, o denge, motorun çıkardığı su sesi...
Anlayamazs...
Öhöm öhöm
Ne demiş atalarımız;
"Güzel bir ses gelecekse gitar için çekilen her çile kutsaldır"