Yalnız şöyle de bir şey var: Bilgisi olmayan insan bir gitara bu kadar para vermez, gitara bu kadar para verecek insan da gitardan anlıyordur ve bu gitarı almaz. Bu adam dolandırıcıdan ziyade troll gibi bir şey 😀Bu tür insanlar hakkında suç duyurusunda falan bulunmak lazım, resmen dolandırıcılığa giriyor.
Olsun.Seri no var üzerinde
Valla helal olsun. Ben artık gitar alırken buraya sorarım. Almak istesem kazıklanırım
Adamla yazistim. Gitar sahte sıfırı zaten 53 bin TL diyor. Ucuz çin malı gitara 5k fiyat girmiş. Ayıptır. Çok güzel gitarlar alınır o paraya. Şikayet ettim ilanı. Tabi kaldırırlar mi bilmiyorum.
O kadar çok ayrıntı yazmış ki 🙂Nitelikli dolandırıcılık oluyor sanırım..
GIBSON LES PAUL TRADITIONAL (AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ) - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 639842758
Gibson konusunda uzman olanlar varsa belki yardımcı olabilirler. Traditional yazılı bell kapağı niye yok mesela?Neden? Cok aciklama yapinca dolandirici mi oluyorsun? 🙂
Gitar sahte degil bu arada...
Gitar 2015 Gibson Les Paul Traditional ve orijinal. Trussrod kapağını değiştirmiştir. O yıl üretilen Traditionallarda Les Paul 100 logosu var headstockta. Çakma değil bu gitar. Headstock, renk ve maple cape dikkatli bakınız.Replika gitarları hep hatalı yaparlar.Gibson konusunda uzman olanlar varsa belki yardımcı olabilirler. Traditional yazılı bell kapağı niye yok mesela?
Arkada hologram olması gerekmiyor mu?Gitar 2015 Gibson Les Paul Traditional ve orijinal. Trussrod kapağını değiştirmiştir. O yıl üretilen Traditionallarda Les Paul 100 logosu var headstockta. Çakma değil bu gitar. Headstock, renk ve maple cape dikkatli bakınız.Replika gitarları hep hatalı yaparlar.
Evet les Paul amcanın hologrami var katalogtaki resimlerde ancak hepsinde var mı bilemiyorum. Bana sahte gibi gelmedi gitar.Arkada hologram olması gerekmiyor mu?