evine gidip alıcı ayağıyla bir incele istersen 🙂 yapıyorum arada eğlenceli oluyor..Bizim buralardan 🙂 Yahu harbi bende 6 göbektir İzmirliyim ama cidden böyle değil normalde İzmirliler, bunlar dışarıdan göç olarak gelenler..
evine gidip alıcı ayağıyla bir incele istersen 🙂 yapıyorum arada eğlenceli oluyor..Bizim buralardan 🙂 Yahu harbi bende 6 göbektir İzmirliyim ama cidden böyle değil normalde İzmirliler, bunlar dışarıdan göç olarak gelenler..
hocam ben cevaplamıştım postunuzu hatırlıyorum. Benim postlar da arada kaynayıp gitmiş yalan olmuş 😀o değilde benim post güme gitmiş ya. sayın moderatörlere sesleniyorum. sözlükten link bile vermiştik ya. hepten silmemişsinizdir umarım. çok hisli bi posttu zira!
necktede usa yazıyor hangisine inanalım😀
necktede usa yazıyor hangisine inanalım😀
Melez bu melez! Anası Amerikan babası Kore! Baba içgüveyi gitmiş hanımın uyruğuna! (Altılı, at hastalarının döktüğü atın soy ağacı gibi mi oldu ne? 😀)
Acaba değil kesin..Kutudan bile çıkartmamış 🙂
bu ürün dün benim kh-2 ye takas önerildi🙂 arkadaşda baya akıllı🙂 bende ibanez jem var izmirde tanıdıgın varsa yolla kafa kafaya takas edelim dedi🙂 ahahhaha
bu ürün dün benim kh-2 ye takas önerildi🙂 arkadaşda baya akıllı🙂 bende ibanez jem var İzmirde tanıdıgın varsa yolla kafa kafaya takas edelim dedi🙂 ahahhaha
Evet baya bi yok pahası olmuş , 250-300 $ + free shiping alınabiliyo olsa gerek. 🙂
Olabilir ama çok zayıf bir ihtimal. Uzun zamandır bu kadar farklı özellikte ve farklı sayıda ilanın İzmir'den çıkması bence bir kişi olmadığını gösteriyor. Nerdeyse 1-1,5 senedir takip ediyorum İzmir açık ara önde. Eğer dediğiniz gibiyse bir kişiyse arkadaşı bulup sağlam bir headstock yerleştirmek lazım... Replika veya gerçek..bence bu eleman hep aynı kişi fakat isimler farklı. bu yüzden hep izmirde ilanlar.
En çok ilan açıklmasındaki şu kısma güldüm: