aynı arkadşın birde bu bombası var😀
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...lika-esp-kirk-hammet-signiture-92575651/detay
signiture🙂 Hayatımda gördügüm en igrenç replika budur herhalde.
signiture ayrı 😀 ESP yazısına da bittim 😀😀
aynı arkadşın birde bu bombası var😀
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...lika-esp-kirk-hammet-signiture-92575651/detay
signiture🙂 Hayatımda gördügüm en igrenç replika budur herhalde.
sorma zaten. keçeli kalemle ilkokul 2. sınıf ögrencisi resim dersinde yapmış onu.signiture ayrı 😀 ESP yazısına da bittim 😀😀
kalite fışkırıyo abow 😀signiture ayrı 😀 ESP yazısına da bittim 😀😀
Geçenlerde görüm bu ilanı bende, yazıcaktım buraya ama hakkında hiç fikir sahibi olmadığım için yazmadım. Açıklaması çok orjinal ama elemanın.En sevdiğim lafı:
"Eddie Van Halen'ın kendi tasarladığı ünlü gitarının çok iyi bir replicasıdır. Zaten tüm frankenstratlar replicadır. Aslı bir tane." .. 🙂
Çok iyi.
signiture ayrı 😀 ESP yazısına da bittim 😀😀
sorma zaten. keçeli kalemle ilkokul 2. sınıf ögrencisi resim dersinde yapmış onu.
işte insanlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle komik enstantaneler yaşanabiliyor.Tamam ürün replika, ona kimsenin itirazı yok da,
Açın bakın bir KH-3'ün headstockuna...
bluescasterreplika meplika bu solakliğin gözü kör olsun.. ucuzcacik jemleri görüp içim gidiyor. solak olanını bulsam direkt alıp modifiye kasıcam da işte.. tabi size hava hoş. zirilyon tane alternatifiniz var 🙂
ya işte sizin için söylemesi okey. çünkü çok düşük fahiş fiyatlara gayet iş görür gitarlar bulabiliyorsunuz. atiyorum 500 lira ya floydrose lu binbir tane seçeneğiniz var. ya da atiyorum fender gibson gibi simge gitarlar arasinda binlerce renk çeşit seçeneğiniz var. Solak olmak cidden çile.bluescaster
Görünüşe aldanma bence, bu gitarların özellikle Jem replikaları o kadar kötü ki eline ilk aldığın andan itibaren tecrübe ediyorsun 🙂 Squier gitarlar bile genelde daha iyi bunlardan. Yani modifiye amaçlı da alsan uzun vadede bir işine yaramaz, görüntüye kapılma bence.
10 senedir gitar çalıyorum. şaka yapıyor olmalısın bu saatten sonra 🙂
angelo insan değil zaten 🙂 ama solak birine sağlak gitar tavsiye edilmez.bro bu kadar dert edip yakınacağına sağlak gitar al öyle çal. bu kadar serzeniş ettiğin kadar sağ gitara zaman ayırsan solak olduğunu unutursun emin ol 😀