Saw / Testere I-II-III-IV

• Konuyu açan Konuyu açan edvedder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yanlışlık yoksa 3 kasım'da türkiye'de gösterime giriyor. ikincisini izledikten sonra durun geliyoruz yapılan üçüncü filmi izlememek olmaz zaten. kanlı sahneler iyice filme bulanmamış, sayıca abartılmamış olsa bari. midemizi kaldıran görüntülerle değil de olay örgüsüyle gerilebilsek...

öyle olacak, 2 bulmaca izliyecekmişiz, biri o kızınki, diğeri de yaşlı adamın sanırım. yine akıl oyunlarıyla dolu ölüm sahneleri, zekice hazırlanmuş tuzaklar ve ipuçları bizi bekliyor.( şahsen 2. filmin sonunda adamla konuşurken safe pls, safe pls, SAFE PLS, diye vurgulamasını anlamamıştım.. sonradan jeton düştü safe kasa demek 😉 ) eminim harika bir film olacak.. bekleyelim

poster_saw3_3.jpg

böyle bir film afişi olabilir mi yahu? 😆 😆
scary movie serisine malzeme üretiyorlar resmen...

Arkadaşlar 3 Kasım itibariyle Testere filminin 3. serisi vizyona girdiğinden dolayı başlığı değiştirip 3'ü de ekledim. Filmi yakın zamanda izleyemeyecek olan herkes için yeni film hakkında çok belirleyici ipuçları, filmin gidişatı ya da sonu hakkında ayrıntı yazmamanızı rica ediyorum. Lütfen yeni seri için yorumlarımızı dikkatli yapalım ve izlemeyenlerin filmi izleme zevkini de kaçırmayalım.

Bir süre sonra herkes izledikten sonra zaten bol bol yazılacaktır. 😉

bence baslık değişsin 3 üde eklesin ler 😀....Valla heyecanlanmak isteyenler youtube'tan fragmanı izlesinler o 1dk lık video görüntüsü acaip gaza getiriyo insanı...İyi seyirler 😀 😀

ilkini izledikten sonra ilk yorumum işte bu ya artık katiller yakalanmasın olmuştu ve senaristinin kim olduğunu merak etmek vardı tabi hani o ilk filmdeki fotoğrafçı vardı ya işte o senarist oluo ve şöle de kısa bi bilgi ilk olarak kısa film olarak çekilen testere daha sonra uzun metraja çevirildi bu arada ne kadar senaryosu yazılmaya başlanmasada 4üncüsü de seneye yine hallowen da gösterime girecek gib gözüküo

Geri