EmilioDeCarro demiş ki:film 4 bölümden oluşuyor diye biliyorum arkadaşlar 4. film 2008 kasımda vizyonda olur sanırsam ama ne yapacaklar bu filmde konu nasıl olacak çok merak ediorm hiç bişi kalmadı çünkü izlemeyen arkadaşlara saygısızlık olmasın diye fikirlerimi paylaşıp 3. filmin tadını kaçırmayayım 😉
ilk filmden çıkardığın mesaj ne?? :? 8O ayrıca senin ilgini çekmemesi filmin zayıf bi senaryoya sahip olduğu anlamına gelmezki,filmi yeterince anlasaydın zaten sadece kanla korku yaratılmış yorumunu yapmazdın :idea:funkyduck demiş ki:Benim gözümde korkuyu sadece kanla sağlamaya çalışan başarısız bir senaristin elinden çıkmış zayıf hikayeli bir seri...
yeter artık yaa...4. sü gelmesin.zaten adamda öldü devamı nasıl olacak ki!çığlık gibi b.kunu çıkarmazlar heralde.çünkü amerikalılar herşeye para gözüyle bakarlar ve eğer bir film iş yapıyosa iyice kaymağını alırlar o işten.ama artık bu durumu değiştirmeliler ve işi burda bırakmalılar.ayrıca film ilerledikçe kendini tekrarlar hale geldi sıkmaya başladı.ilk filmin tadı olmuyor yani...pj_harvey demiş ki:EmilioDeCarro demiş ki:film 4 bölümden oluşuyor diye biliyorum arkadaşlar 4. film 2008 kasımda vizyonda olur sanırsam ama ne yapacaklar bu filmde konu nasıl olacak çok merak ediorm hiç bişi kalmadı çünkü izlemeyen arkadaşlara saygısızlık olmasın diye fikirlerimi paylaşıp 3. filmin tadını kaçırmayayım 😉
film 27 ekim 2007 de yani yine cadılar bayramında amerikada vizyona girecekmis
Yani en kötü ihtimal olarak bu olur...Veya eski kurtulanlardan biri olur yine...oykutonik demiş ki:jigsaw olmadan nasıl devam ettirecekler acaba çok merak ediyorum..belki onun hayranı birinin aynı sistemi kurmasıyla ilgili olabilir..belki yani..
doktorun mu dedektifin mi :?:promiscuous demiş ki:doktorun ayağını kesmesi beni dumura uğtattı ayrıca ikide kızın yerine ben geçicem demesi oda ayrı bir dumur süperdi film
8) :twisted:
hasanayvenli demiş ki:doktorun mu dedektifin mi :?:promiscuous demiş ki:doktorun ayağını kesmesi beni dumura uğtattı ayrıca ikide kızın yerine ben geçicem demesi oda ayrı bir dumur süperdi film
8) :twisted: