EmilioDeCarro demiş ki:bence bu film testerenin adına yakışanı vermedi ben kan'a abanıyım millet zaten izler modunda yapılmış bence devam filmi olarak pek sevmedim quote]
bay testere hasta olduğu için mecbur amandaya yüklenmiş film bi bakıma sonrada ortadan kaldırıp sahneyi yine kendisi alıyo zaten bu yüzden 1 ve 2den biraz farklı veya devam gbi değilde sanki başlı başına bi filmi gibi gözüksede bnce yine testere filmini bay testere ince zekasıyla testere izleyicilerini oldukça memnun etti diye düşünüyorum.. :idea:
Daishuman demiş ki:epey kanlı bir filmdi..ama istediğimi aldım diyebilirim..amanda olayı da çok ilginçti..bide 4üncüsü mü yapılıyor hakkaten..?
ya devam etsin kime ne zararı var ki şahsen sonunun bitmediğini görünce çok sevindim,adamlar devam ettirirken saçmalamıyorlar aynı ilkini izlediğinin tadını alabiliyosun 😉bealzebub demiş ki:suyunu cikardilar bile, insanlar gitmeye devam ettikce 4,5,6 surer gider bu.
Too-che demiş ki:ya devam etsin kime ne zararı var ki şahsen sonunun bitmediğini görünce çok sevindim,adamlar devam ettirirken saçmalamıyorlar aynı ilkini izlediğinin tadını alabiliyosun 😉bealzebub demiş ki:suyunu cikardilar bile, insanlar gitmeye devam ettikce 4,5,6 surer gider bu.
filmin sonunu kaçırdın galiba 😉darkquarantine demiş ki:ama galiba 3.sü serinin son filmi oldu....