kargoyla yolluyor sanırım hediyedir falan yazıyor kapına kadar geliyor olması lazım...hatta pod xt live almak için sıra varmış galiba...
Öncelikle hayırlı olsun.Me_ThuS demiş ki:Bende yakın zamanda bir C-1 exotic aldım. Resim koyardım da foto makinesi yok inşallah yakında 🙂 Çok gitar değiştirdim ama bu gitar gerçekten kalitesini hissettiriyor.klavyesi ilk bakışta kalın gözükmüştü gözüme ama çok rahat yapmak istediğimi hiç zorlanmadan yapıyorum. FR derdiniz yoksa bence fiyatına göre çok iyi bir gitar ki özellikleri çok az gitarda bulunuyor. Ben standarttansa bunu tercih ettim çünkü ebony klavyeyi rosewood dan daha çok beğeniyorum. Ayrıca maple katmanıda bir parmak kadar yani kağıt felan atılmış değil. birde görenlerin hayran kaldığını söylemeliyim. Akord tutma meselesinde zaten bir derdi yok yapıyorum orda kalıyor ne kadar asılsamda bend için pek bir kayma yaşamıyor. single çevrimi ile ton aralığı çok geniş ve amfisiz akustik olarak bile verdiği o tatlı ses zaten kalitesini anlatıyor. Birde hafif 😀
Me_ThuS demiş ki:Bende yakın zamanda bir C-1 exotic aldım. Resim koyardım da foto makinesi yok inşallah yakında 🙂 Çok gitar değiştirdim ama bu gitar gerçekten kalitesini hissettiriyor.klavyesi ilk bakışta kalın gözükmüştü gözüme ama çok rahat yapmak istediğimi hiç zorlanmadan yapıyorum. FR derdiniz yoksa bence fiyatına göre çok iyi bir gitar ki özellikleri çok az gitarda bulunuyor. Ben standarttansa bunu tercih ettim çünkü ebony klavyeyi rosewood dan daha çok beğeniyorum. Ayrıca maple katmanıda bir parmak kadar yani kağıt felan atılmış değil. birde görenlerin hayran kaldığını söylemeliyim. Akord tutma meselesinde zaten bir derdi yok yapıyorum orda kalıyor ne kadar asılsamda bend için pek bir kayma yaşamıyor. single çevrimi ile ton aralığı çok geniş ve amfisiz akustik olarak bile verdiği o tatlı ses zaten kalitesini anlatıyor. Birde hafif 😀
Katatonik demiş ki:...... şuan türkiyede benim bildiğim 4 tane Schecter var........
hayır 6 😆thunderhead demiş ki:Katatonik demiş ki:...... şuan türkiyede benim bildiğim 4 tane Schecter var........
Yakinda 5 yapicaz onu 🙂
thunderhead demiş ki:Loomis icin imzali bir model cikarmak icin gec bile kaldilar.....
alayı fısssKatatonik demiş ki:Ortalığı schecter basıtı süper 😀
Schecter rulazz!! 😀
hardcase kendi diamond serisi hardcase'mi?fuckinick demiş ki:arkadaşlar ben lousianadaki bir bayii den alıyorum schecterımı
bu bayii ayrıca schecterın custom shopu
c-1 hellraiserın fiyatı burada hardcase dahil 650 dolar isterseniz bayideki elemanın msn ini verebilirim
fuckinick demiş ki:arkadaşlar ben lousianadaki bir bayii den alıyorum schecterımı
bu bayii ayrıca schecterın custom shopu
c-1 hellraiserın fiyatı burada hardcase dahil 650 dolar isterseniz bayideki elemanın msn ini verebilirim
fuckinick demiş ki:abicim seninkinde floyd yok muydu?
ben bu arkadaşı megadeth forumundan tanıdım