cavernosum demiş ki:Hayırlı olsun.
İkinci el aldın sanırım şu anda üretimde olmayan bi model bu çünkü.
Katatonik demiş ki:Abi gitar çok güzel gözüküyor hayırlı olsun. Senin foto makinası neydi 😀
Sigmastern demiş ki:Katatonik demiş ki:Abi gitar çok güzel gözüküyor hayırlı olsun. Senin foto makinası neydi 😀
Tesekkürler katatonic, dogrusu senin vasitanla oldu, senin alacagin siralarda basligi okudum falan dikkatimi cekti daha sonra aramaya basladim.
Bu arada eger satarsam sana veririm.Umarim ilerde bunun yanina birde Fender Strat koymak mümkün olurtamerkowiak demiş ki:nerden bulursunuz böyle güzel şeyleri 🙂
buralarda yok böylesi bulsam alcam ama,birader kaça aldın onu (evet Türk'üm) 😀
o da güzel hatta kx1f ler tadından yenmez...tamerkowiak demiş ki:sat sat sat 😀 yoksa cort katana falan alcam
fuckinick demiş ki:burada genelde schecter ı bilenler konuştuğu için dert etmedik farkındaysan yoksa mesela gözüme ilk çarpan Avenger modelinde vol/tone dur diğerinde ise vol/vol/tone ayarı vardır ayrıca
farklılıkları saymakla bitmez ama biz burada birşeyi ispatlamaya veya ayrıntıları dert etmeye değil birşeyleri paylaşmaya çalışıyoruz
schecterın da lll'um eline düşmesini istemem. ama şöyle uygun fiyatlardan satacak bir türkiye bayisi de çok iyi olur.fuckinick demiş ki:flaş flaş flaş... bugün tuner bakmak için tünele indim laylaylomdaki eleman benim gitarı görmek istedi "aaa biz schecter getirtmeyi planlıyoruz" gitarı yukarıdaki showroom'a götürüp gösterirmisin patrona diye sordu.... lll a gıcık olduğum için götürmeye tenezzül etmedim bilmiyorum iyi mi ettim?¿
Sen Schecter severlerin yüz karasısın 😆fuckinick demiş ki:flaş flaş flaş... bugün tuner bakmak için tünele indim laylaylomdaki eleman benim gitarı görmek istedi "aaa biz schecter getirtmeyi planlıyoruz" gitarı yukarıdaki showroom'a götürüp gösterirmisin patrona diye sordu.... lll a gıcık olduğum için götürmeye tenezzül etmedim bilmiyorum iyi mi ettim?¿
baaah şenool aklını alırım yıpratırım yorarımcavernosum demiş ki:Sen Schecter severlerin yüz karasısın 😆fuckinick demiş ki:flaş flaş flaş... bugün tuner bakmak için tünele indim laylaylomdaki eleman benim gitarı görmek istedi "aaa biz schecter getirtmeyi planlıyoruz" gitarı yukarıdaki showroom'a götürüp gösterirmisin patrona diye sordu.... lll a gıcık olduğum için götürmeye tenezzül etmedim bilmiyorum iyi mi ettim?¿