Rosewood gitarda kelebek mobilyaya benzemiş 😀
İlk çıktığında 500 dolara hatta 300 dolara satılan fenderin bugün 50000 dolar etmesi aletin sadece ve sadece ...
yatırım amaçlı endonezya rg370dx almak isteyenler bana ulaşsın 😛 😀Çok tuttum bunu. 👍 Şöyle senaryolar geliyor gözümün önüne :
Yıl 2060 ve satılık bir gitar ilanı :
"2010 lu yıllardan kalma, efsanevi tonlara sahip, Ibanez Rg370dx. Hem de en nadide Ibanez'lerin üretildiği, Endonezya'da imal edilmiştir. Eşsiz tonları vardır. Fiyat 20.000-USD" Ve ilana 2060 yılı insanları iç çekerek bakmaktadırlar. Neden olmasın 😀
Amfim çok eski bir amfidir tonları oturmuştur 😀 (yani anasını satayım ,gitar desen hadi diyeceğim amfi ne ? )
Aslında işin esprisi altının iletkenliğinin daha iyi olması ondan dolayı daha iyi olur ama som altın olması lazım kaplama değil 😀altın uçlu jakın muhabbeti nedir hakkaten? benim kulaklığın jakı altın kaplama (yani altın kaplama gibi duruyor 😀) . daha iyi iletim sağlamasımıdır muhabbeti nedir?
işte her yola gelebiliyo karaktersiz geliyo bana o gitar boş geliyo sesi tahtası ne biliyim tabi herkesin kendi beğenisi aykanKK hocam 🙂Aslında Prestigelerin ömürlük gitarlar olmasinda bir abeslik yok bence. Sonuçta Ibanezin en üst seri gitarları Prestige serileri ve bildiğiniz üzere çeşitli modifikasyonlarla her yola gelebilen gitarlar, özellikle shred bakımından.