-bu ontaryo fabrikasında yapılan son jeksın gitardır..
-seceresinimi tuttun?
-bu ontaryo fabrikasında yapılan son jeksın gitardır..
-seceresinimi tuttun?
-Bak arkadaşım takas düşünmüyorum demişsin, ama genede şu listeme bi bak derim.
-Aha 4 oldu..
-peki sen bilirsin. bunun kıliin tonları yla çok güzel buluuz çalınır, dırayv da metalika gibi ton alırsın..
-maşallah, yatakta ahçı mutfakta ev hanımı sokakta da ırıspı yani..
-aynen öyle..
😀 😀 😀
aynen doğru...mesela bu american ri lerde en üstte nitro boya varken alttaki astar bayağı poli...altta bilidiğin polyester astar var.. bu arada çok enteresan o yıllarda kullanılan otomobil boyaları da nitro...hatta sanırım lucide ve dupont marka boyaları kullanmış fender....adam sanayide o an ne varsa doğal olarak onu kullanmış.....hatta radyo tamiri dükkanında asıl lap steel ve bas gitarlar için yaptığı amfiler tutunca sonradan popüler olan amfilerin ataları doğmuş...albüm alıp dinlediğinde duyduğu soundu imite etmeye çalışan dostların tüm bu boya vs üzerine olan boş muhabbet ve geyikleri aslında kişisel tatminsizlik vs. gibi durumların dışa vurumu...final sesi etkileyen sayısız etmen arasında sırf buna takılmak sanırım nekrofilinin ve putperestliğin sanırım bilimsel sunu kıvamında en güzel örneği....
hocam allah belanı versın sarkısı yanlıs bılmıyorsam "erdinç şenyaylar" a aıttır..ama buda bır sehır efsanesı olabılr 🙂Yıllar önce bi muhabir James Hetfield'e "konserlerinizde arkada başkaları çalıyomuş doğru mu" falan gibi bi geyik yapmıştı, adam da "bu tarz şeyleri nedense sadece Türkiye'ye geldiğimizde duyuyoruz" gibi bi şeyler dedi. Efsane üretmekte iyiyiz
baya. O değil de İsmail YK üstadın bi şarkısında -sanırım Allah Belanı Versin olacak- Slash'ın öldüren soloları tarzı bi şey vardı. "Oha" dedim "tuşe desen burda, ton falan almış başını gidiyo..." Arkadaşa diyodum süper diye, eleman "o çalan klavye ya, geçen bi düğün salonu klavyecisi aynısını çalıyodu heh heh" deyince lanet ettim bu düzene.