numlock demiş ki:biz yine ankara istiyoruzzz....cabuk ayarlayin bi konser:=)
aralikta veya ocak'ta kesin olur kardes... 😀
numlock demiş ki:biz yine ankara istiyoruzzz....cabuk ayarlayin bi konser:=)
drummer31 demiş ki:bence sen ilaç degilde bi zırh al gel 😛 cenotaph da bile çıkmayan büyük bi pogo olacak ve bar yıkılacak... 🙂
Merakla bekliyorum.Belki yeni download'lar vardır.(bu arada iskenderun'dan selamlarımı söyleyeyim sana mumu 😉 )mumu demiş ki:web sitemiz yenilenmekte... www.selftorture.org
jerryleelewis demiş ki:rockrepublic konserini izlemiştim.sahne enerjileri mükemmel.inşallah bir daha bir daha izlemek nasip olur.vokalin performansı şahane...kolay gelsin
numlock demiş ki:self torture...eet kesinlikle sahip cıkılması gereken bi grup...kendi tarzlarında en baba grup bence...gerek sahne performansı gerek elemanlar gerekse müzikleri...sonuna kadar basarılar...kolay gelsin
bu arada ankara konseri beklioruz en gec ocakta mumu...ona gore🙂...daha gec olursa pogoda senide dagıtırız...puhahahha
aberdeen demiş ki:ya albümü bulabilceğim yerler nereler arkdaşlar yardımcı olursanız sevindirik olurum bea bikaç yere baktım onlarda mal mal bbana baktı hehe izmirr
Evet buralarda iki albümde var bulabilirsin.EP yi hiç duymayı bırak görmedim bile.Edinmek lazım arşivlik şeyler bunlar 😀Hellhound demiş ki:aberdeen demiş ki:ya albümü bulabilceğim yerler nereler arkdaşlar yardımcı olursanız sevindirik olurum bea bikaç yere baktım onlarda mal mal bbana baktı hehe izmirr
Ankaralı'yım ama yardımcı olabilirim gene de 🙂 Stüdyo Ümit ve Excalibur Müzik.Excalibur'u bilmem ama Stüdyo Ümit'te ep bile vardı hala birkaç ay önce.
aberdeen demiş ki:ya albümü bulabilceğim yerler nereler arkdaşlar yardımcı olursanız sevindirik olurum bea bikaç yere baktım onlarda mal mal bbana baktı hehe izmirr
s_hifty demiş ki:Evet buralarda iki albümde var bulabilirsin.EP yi hiç duymayı bırak görmedim bile.Edinmek lazım arşivlik şeyler bunlar