Nightwolves demiş ki:s_hifty demiş ki:Evet buralarda iki albümde var bulabilirsin.EP yi hiç duymayı bırak görmedim bile.Edinmek lazım arşivlik şeyler bunlar
Şifti... 3 kişilik Nightwolves üyelik armağanlarınız ile birlikte sizlere 3 adet de SELF TORTURE - Mislead EP gönderiyoruz. İzmirli dostlara selamlar. Self Torture'a da selamlar, her zaman her tür desteği vermeye hazırız kendilerine.
:taptim çok sağolasınız ya ama İzmir de varmış zaten bir yanlış anlaşılmadan dolayı anlamadım ben hala bulabilirmiyim bilmiyorum amamumu demiş ki:Nightwolves demiş ki:s_hifty demiş ki:Evet buralarda iki albümde var bulabilirsin.EP yi hiç duymayı bırak görmedim bile.Edinmek lazım arşivlik şeyler bunlar
Şifti... 3 kişilik Nightwolves üyelik armağanlarınız ile birlikte sizlere 3 adet de SELF TORTURE - Mislead EP gönderiyoruz. İzmirli dostlara selamlar. Self Torture'a da selamlar, her zaman her tür desteği vermeye hazırız kendilerine.
eyvallah 😉 kurtlara selam
aberdeen demiş ki:resimler süper izmire nezaman uğrarsın bidaha 😉
maggot_515 demiş ki:yaa bursa konseri ne zaman yaaa...8 aralıkmı..abi ilk defa konsere gidicem galiba buda sel[f.erdi t.ayfur]torture olucak.... :twisted:
maggot_515 demiş ki:25 aralıkmı ..olsun geç olsun güç olmasın yaaa...
maggot_515 demiş ki:yaaa person-a gerçekten çok güzel albüm yaa her ne kadar nu-metal dinlesemde alıştım ft ye... yaa klip olayına girdinizmi siz hiç bide..ayrıca bi daha ne zaman albüm gelir...uplift gibi bir parça da olsa iyi olur...
Y_J_Malmsteen demiş ki:Albümünüzü aldım çok güzel olmuş ellerinize sağlık ve başarılar...
maggot_515 demiş ki:yeni albüm hakkında bir kaç ipucu versen hani parçalar nasıl...bide kapak..(meraktan 🙂 )....ilk albüm bende yok ama en yakın zamanda alıcam inşallah...tekrar başarılar....