Kulak yok ama kan dolaşımı var 🤣En azından 110 bin kişide kulak olmadığını öğrenmiş olduk.ş
Ben yüceltmek veya gömmek olarak bakmıyorum. O çok yanlış bir bakış açısı zaten. Duyduğumu söylüyorum.Kendine bir kitle yapabilmiş, şarkılarına eşlik edecek kadar gitar çalabilen bir pop şarkıcısı, gitar virtüözü değil tabi ki. 100K like almak için çok iyi gitar çalmaya iddalı olmak gerekmiyor. Hele ki, yüzbinlerce abonesi olup gitar dersi veren bazı youtuberların hobi düzeyinde gitar çalma seviyesinde olduğu zaman da bence kötü de çalmamış.
Yani özetle bu videodan gömme vazifesi çıkmaz bence. Hele Ben virtüözüm, hayatım gitar diye geçinen çok gömülecek profil varken.
Evet, çünkü onu yapanı da görmüştük. Üstüne de pişkin pişkin "onun yorumunu çaldım" filan gibi birşey demişti !!! Ve o da kadın bir gitaristti.Tek takdir edilesi kısmı sahtekarlık yapmaması bence. Elde olanı kaydetmiş.
Youtube üzerinden önerilen kısmında denk geldi ve zaman içinde gelişmesini takip etmek çok güzel .. İleri de daha iyi olacağını düşünüyorum , umarım hevesini ve azmini kırmazlar..
Hasan Cihat Örter Ve Sena Şener Gitar düeti yapsın 🙂)Ne demişler: Çirkin insan yoktur, plastik cerrahi ve kozmetik müdahale yaptırmaya parası yetmeyen insan vardır.
Bendler komalı, vibrato yok, kulaklarım kanıyor.
İnstagram gerçekliğine hoşgeldiniz.
15 yaşında kızın elinde kaç paralık gibson les paul bir sürü ekipmanlar var ailesi de belli ki baya destekliyor bu kız iyi çalmasın da kim çalsın 🙂
Youtube üzerinden önerilen kısmında denk geldi ve zaman içinde gelişmesini takip etmek çok güzel .. İleri de daha iyi olacağını düşünüyorum , umarım hevesini ve azmini kırmazlar..
Yetenek böyle bir şey zaten; yani çalmaya başladığı anda duyuluyor. 16 yaş için bizim ülke standartlarının çok üzerinde.Kat be kat daha iyi..
Destek iyidir de, yetenek olmasa tek başına bir işe yaramazdı. Yetenekli insan da aslında daha mütevazi ekipman ile de çalabilir; o işin cilası bence.15 yaşında kızın elinde kaç paralık gibson les paul bir sürü ekipmanlar var ailesi de belli ki baya destekliyor bu kız iyi çalmasın da kim çalsın 🙂
Bu yaşlarda aile desteği ve ailenin yönlendirmesi çok önemli.Gitar çalmak roket bilimi değil yeterince pratik yapan ve doğru yönlendirilen her kişi çalabilir.Emin ol bu videodaki kız bir sürü de gitar müzik dersi almıştır.İyi çalmasına şaşırmamak lazım.Destek iyidir de, yetenek olmasa tek başına bir işe yaramazdı. Yetenekli insan da aslında daha mütevazi ekipman ile de çalabilir; o işin cilası bence.
Kulağa olmayan insana istediğiniz kadar ders aldırın. Olmaz. Gitar çalmayı mekanik bir dizi beceri olarak öğrenebilir; aynı şekilde herkese vokal tekniğini de bu şekilde öğretebilirsiniz, ama o kadar.Bu yaşlarda aile desteği ve ailenin yönlendirmesi çok önemli.Gitar çalmak roket bilimi değil yeterince pratik yapan ve doğru yönlendirilen her kişi çalabilir.
Üniverstede bir Türk müziği hocamız vardı "komalı" dediğimizde küplere binerdi. "O bozuk sestir, koma başka şey" diye azarlardı hep aklıma o geliyo.Bendler komalı, vibrato yok, kulaklarım kanıyor.