Merhaba, sağlıklı günler dilerim.
Ben öncesinde bu konuları araştırıp öğrenmeye çalıştım.
Forumda olsun, YouTube'da olsun yerli ve yabancı kaynakları da inceledim fakat kafamı kurcalayan konuların cevabını bulamadım.
Eminim bir yerlerde defalarca yazılmıştır, beceriksizliğimin kusuruna bakmayın lütfen.
Öncelikle ses kartına gitar ile girip, bilgisayarda amfi simülasyonları kullanarak bunu yayınlamak amacım.
Bir bilgisayarım ve sipariş ettiğim bir ses kartı var. "Behringer U-Phoria Um2 Xenyx"
Çeşitli programlar gördüm bunun ile alakalı, sesi işleyen organın yazılım mı, ses kartı mı olduğunu anlamadım.
Ses kartından alınan sesi mi, yoksa simülatörü mü yayına yansıtacağım ?
İşlenmiş sesi ses kartından alacaksam eğer, bu sesi nasıl yayınlayabilirim ?
Anahtar kelimeleri bana yazmanız benim için fazlasıyla yeterli olacaktır.
Daha önce yalnızca cube amfi/pedal kullanmış birisiyim.
İzleyeceğim yol konusunda karmaşaya düştüm, şimdiden teşekkür ederim.
Ben öncesinde bu konuları araştırıp öğrenmeye çalıştım.
Forumda olsun, YouTube'da olsun yerli ve yabancı kaynakları da inceledim fakat kafamı kurcalayan konuların cevabını bulamadım.
Eminim bir yerlerde defalarca yazılmıştır, beceriksizliğimin kusuruna bakmayın lütfen.
Öncelikle ses kartına gitar ile girip, bilgisayarda amfi simülasyonları kullanarak bunu yayınlamak amacım.
Bir bilgisayarım ve sipariş ettiğim bir ses kartı var. "Behringer U-Phoria Um2 Xenyx"
Çeşitli programlar gördüm bunun ile alakalı, sesi işleyen organın yazılım mı, ses kartı mı olduğunu anlamadım.
Ses kartından alınan sesi mi, yoksa simülatörü mü yayına yansıtacağım ?
İşlenmiş sesi ses kartından alacaksam eğer, bu sesi nasıl yayınlayabilirim ?
Anahtar kelimeleri bana yazmanız benim için fazlasıyla yeterli olacaktır.
Daha önce yalnızca cube amfi/pedal kullanmış birisiyim.
İzleyeceğim yol konusunda karmaşaya düştüm, şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: